Biz millilerimize güveniyoruz. Ay yıldızın hakkını verecekler

Biz millilerimize güveniyoruz. Ay yıldızın hakkını verecekler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, "Biz, millilerimize güveniyoruz. Onların yüreğinde taşıdıkları ve formanın üzerinde göğüslerinde taşıdıkları ay-yıldızın hakkını vereceğine inanıyoruz." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz, millilerimize güveniyoruz. Onların yüreğinde taşıdıkları ve formanın üzerinde göğüslerinde taşıdıkları ay-yıldızın hakkını vereceğine inanıyoruz." dedi.

Bakan Kılıç, 17. Dönem AK Parti Siyaset Akademisi'nde açılışın dersi vermek ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Kastamonu'ya geldi.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında A Milli Futbol Takımı'nın Konya'da oynadığı Ukrayna maçını da değerlendiren Kılıç, "Konya'daki maçta 2-0'dan 2-2 yapmayı başardık. O son vuruşu yapabilseydik kazanmak içten bile değildi. Demekki nasip değilmiş. Aslında Konya'da Ukrayna ile gerçekten iyi bir mücadele sergiledik. 2-0 geriye düştük ama 2-2'ye gelmeyi bildik." dedi.

İzlanda ile oynanacak milli maçı kazanmak istediklerini dile getiren Kılıç, "İzlanda grubumuzda önemli takımlardan biri. Deplasmanda oynayacağımız bir maç. Takımımız genç bir takım. İnşallah en iyisini ortaya koyarak İzlanda'dan galibiyetle dönmek istiyoruz. En olumsuz düşündüğümüz sonuç bir beraberlik. Ümit ediyorum ki galibiyet alırız." diye konuştu.

Milli takıma güvendiğini kaydeden Bakan Kılıç, "Biz, millilerimize güveniyoruz. Onların yüreğinde taşıdıkları ve formanın üzerinde göğüslerinde taşıdıkları ay-yıldızın hakkını vereceğine inanıyoruz. İnşallah iyi bir sonuçla İzlanda'dan Türkiye'ye dönerler." ifadesini kullandı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.