Bırakın o silahları Bediüzzaman’da buluşalım!

Bırakın o silahları Bediüzzaman’da buluşalım!

Ben Kürt Bediüzzaman Hazretlerini, Arnavut Akif’i kendime rol model seçtim

Risale Haber-Haber Merkezi

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "Buluşacaksak haydi bırakın o silahları Bediüzzaman’da buluşalım" dedi.

Manisa medyasına yaptığı açıklamada Özdağ, HDP’lilerin, PKK sempatizanı Kürtlerin ülkücü kökenli bir Milletvekili olarak kendisini hedef aldıklarını ve ‘Milletvekili Selçuk Özdağ Kürtleri sevmiyor’ şeklinde kara propaganda yaptıklarını açıkladı.

Özdağ'ın sözleri şöyle:

“Benim Kürt kardeşlerimizle hiçbir problemim yok. Benim eşim, danışmanım Kürt. Siz kimsiniz? Müslüman, hasbi Kürtler benim kardeşim. Bu kardeşlerimizle Malazgirt’te, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında birlikte savaştık, omuz omuza verdik. 

"Ben Kürt Bediüzzaman Hazretlerini, Arnavut Akif’i kendime rol model seçtim. HDP’liler, PKK’lılar siz seçtiniz mi? Osmanlı o yıllarda yıkılmış, Herkes devletini kuruyor, Araplar, Makedonyalılar, Bulgarlar Osmanlı’dan ayrılarak kendi devletlerini kuruyorlar. Bediüzzaman’a geliyorlar, ‘Birlikte Kürdistan’ı kuralım’ diyorlar Bediüzzaman’ın cevabı; “Sen Osmanlı’yı yeniden kuracağım de sana canımı vereyim. Ben ırkçılık peşinde koşmam" diyor. Buluşacaksak haydi bırakın o silahları Bediüzzaman’da buluşalım. PKK Egemen güçlerin maşalığını yapıyor, HDP’de PKK’nın siyasal uzantısıdır.”

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
5 Yorum