Bir buçuk kiloluk mantar şaşırttı

Bir buçuk kiloluk mantar şaşırttı

Kayseri'de geçtiğimiz günlerde yağmurlu havayı fırsat bilen 33 yaşındaki Recep Kalın'ın, Erciyes Dağı eteklerinde bulduğu 1 kilo 500 gram ağırlığında 2 adet dev mantarlar görenleri şaşırttı.

Evli, 2 çocuk babası olan ve özel bir şirkette güvenlik sorumlusu olarak çalışan 33 yaşındaki Recep Kalın, geçtiğimiz günlerde yağan yağmuru da fırsat bilerek, mantar toplamaya çıktı. Mantar toplamaya çıktığı Erciyes Dağı eteklerinde 2 adet mantarları gören Kalın, gözlerine inanamadı. Kalın'ın eve geldiğinde tarttığı mantar, 1 kilo 500 gram ağırlığında geldi.

"KAYNAĞINI KİMSEYE SÖYLEMİYORUM"

Recep Kalın yaptığı açıklamada, "Erciyes Dağı'nda mantar toplarken, 1 kilo 500 gram ağırlığında iki adet mantar buldum. Sürekli gittiğim ve özellikle bu mevsimde çıkan bu mantarın yerini kimseye söylemiyorum. En yakınlarım bile bana yerini sorsa da ben kaynağını söylemiyorum. Topladığım mantarları paylaşmayı severim ancak yerini sadece ben biliyorum. Bu zamana kadar topladığım mantarlar arasında en büyüğü buydu. Bu iki mantarı 6 kişi afiyetle yedik" diye konuştu. 

iha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.