Bin Suriyeli aileye soba yardımı

Bin Suriyeli aileye soba yardımı

Deniz Feneri Derneği Türkiye’deki Suriyeli aileler ve Suriye’nin içindeki savaş mağduru ailelere yardım ulaştırıyor.

Suriye’de devam eden iç savaş bütün şiddetiyle devam ederken, ülkemize sığınan yaklaşık bir buçuk milyon Suriyeli sığınmacı devletimizin ve halkımızın yardımlarıyla yaşama tutunuyor. 
 
Dernek, milletimizin yardımseverliğine sığınmış Suriyelilerin her türlü ihtiyacını yerinde inceleyip, ihtiyaçlarına ve sorunlarına çare üretmeye çalışıyor.      
Bu çerçevede, gıda, giyim, sağlık, yakacak ve ev eşyası başta olmak üzere tespit edilen ihtiyaçlar, en kısa zamanda mağdurların adreslerine teslim ediliyor. 
 
Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi bin Suriyeli aileye soba yardımında bulundu. 
Derneğin Ankara Şubesi Koordinatörü Hamit Kunt, Önder Mahallesi Öner Caddesi'nde gerçekleşen dağıtım töreninde, Suriye'deki iç savaşın bütün şiddetiyle devam ettiğini anımsattı.
Türkiye'ye sığınan yaklaşık 1,5 milyon Suriyeli sığınmacının devletin ve halkın yardımlarıyla yaşama tutunduğunu belirten Kunt, kış nedeniyle sobası olmayan bin Suriyeli aileyi tespit ettiklerini dile getirerek, yardımların her alanda süreceğini kaydetti. Soba verilen aileler ise, Türk yardım derneklerinin kendilerine verdiği hizmetlerden son derece memnun olduklarını, Türkiye'de kendilerini güvende ve selamette hissettiklerini ifade ederek, yapılan yardımlar için tüm hayırseverlere teşekkür ettiler.
 
Haber7 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.