Beyşehir'de başarılı Kur'an kursu öğrencilerine tekne turu ödülü

Beyşehir'de başarılı Kur'an kursu öğrencilerine tekne turu ödülü

Beyşehir'de, başarılı Kur'an kursu öğrencileri Belediye tarafından göl üzerinde tekne turu ile ödüllendirildi.

Beyşehir’de, İlçe Müftülüğü tarafından açılan Esentepe Camisi Yaz Kur’an Kursu’nun sona ermesinin ardından düzenlenen Esma-ül Hüsnayı Ezbere Okuma Yarışması’na katılarak burada  başarılı bir performans sergileyen öğrenciler, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun tarafından göl üzerinde tekne turu ile ödüllendirildi. Başkan Özaltun, geride kalan programda sözünü verdiği tekne turu ödülünü gerçekleştirdi.

Beyşehir Belediyesi'ne ait Kubadabad isimli tekneye kendilerine nezaret eden din görevlileri ile birlikte binen öğrenciler, göl üzerinde tekne turu keyfi yaşadı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilerin Esma-ül Hüsnayı ezbere okuma yarışmasında ve seslendirdikleri ilahilerde çok başarılı bir performans sergilediğini belirterek, Belediye olarak böyle bir program tertip ederek onları bundan sonraki yaşamlarında daha da motive etmek istediklerini söyledi.

Esentepe Camisi imam hatibi Ahmet Uzun da böyle bir imkanı sağlaması dolayısıyla Belediye Başkanı Özaltun'a teşekkür etti.

Kaynak : AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.