Beşiktaş-Napoli Maçı ne zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Beşiktaş-Napoli Maçı ne zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz zorlu bir deplasmana çıkıyor. Beşiktaş İtalyan devi Napoli Karşısında Devler Ligi'ndeki 3. maçına çıkacak. Peki bu dev maç ne zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Ülkemizin Devler Ligi'ndeki Tek Temsilcisi Beşiktaş bu hafta zorlu bir rakip ile karşı karşıya... Uefa Şampiyonlar Ligi B grubundaki 3. Karşılaşmasında İtalya'nın önemli takımlarından Napoli Karşısına çıkacak Kara Kartallarda heyecan dorukta. B grubundan çıkmak isteyen Beşiktaş İtalya'dan 3 Puanla dönmek istiyor. Beşiktaş'ı tutan milyonlar ise bu zorlu maçın ne zaman olduğunu? saat kaçta olduğunu? ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Napoli-Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Napoli karşısında çıkacağı maç 19 Ekim 2016 Çarşamba günü olacak. Napoli'nin San Paolo Stadı'nda gerçekleşecek maç Şampiyonlar Ligi maçlarının standart saati olan 21.45'de başlayacak.

Beşiktaş, Benfica, Napoli ve Dinamo Kyev'in yer aldığı grupta Beşiktaş ilk iki maç sonunda 2 puanla 2. sırada yer alıyor. Gruptan çıkmak isteyen Kara Kartal bu zorlu deplasmandan en azından beraberlikle ayrılmak istiyor.

Napoli-Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? Maç Şifresiz mi?

Beşiktaş'ın deplasmanda Napoli ile oynayacağı maç Tivibuspor kanalından 21.45'de naklen yayınlanacak. Maç Tivibu abonesi olmayanlar için şifreli bir şekilde yayınlanacak.

 

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.