Ben de Bediüzzaman gibi diyorum “Zalimler için yaşaşın cehennem”

Ben de Bediüzzaman gibi diyorum “Zalimler için yaşaşın cehennem”

Kızılay Meydanı’nda Ankaralılara hitap eden Gündoğdu, “Ben de Bediüzzaman gibi ‘Zalimler için yaşaşın cehennem’ diyorum” dedi.

Risale Haber – Haber Merkezi

AK Parti Ankara milletvekili Ahmet Gündoğdu, “Millete, devlete ve halka silah sıkanlar, darbeye teşebbüs edenler zalimdir. Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri zalimler için yaşasın cehennem demiştir. Ben de zalimler için yaşasın cehennem diyorum.” dedi.

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi yapılan ve geri püskürtülen darbe teşebbüsü sonrasında Türkiye genelinde yapılan darbe karşıtı mitingler çerçevesinde 24 Temmuz akşamı Anakara Kızılay Meydanında Ankaralılara hitap eden Ak Parti Ankara milletvekili, TBMM Meclis İdare Amiri Ahmet Gündoğdu (Memur-Sen eski Genel Başkanı), 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi darbeye teşebbüs edenlerin halka, masumlara karşı yine devletin silah ve imkanlarını kullanarak bombalar attığını, silahlar sıktığını, devletin yöneticilerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli mensuplarına kastetmeye yeltendiklerini, bunun dünya insanlık tarihinde pek az rastlanır canilik olduğunu belirtti.

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, halkın, ülkenin gerçek sahiplerinin ve TSK’nın bu asker kılıklı ve kıyafetli teröristlere zalimlere müsaade etmediğini ifade eden Gündoğdu, “Bu darbeciler teröristtir, canidir ve zalimdir. Bediüzzaman Hazretleri “Zalimler için yaşasın cehennem” demiştir. Ben de Bediüzzaman Hazretlerinin dediği gibi diyorum; bu darbeciler zalimdir, zalimler için yaşasın cehennem”.

www.RisaleHaber.com

 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum