Belediyeden dezavantajlı öğrencilere kırtasiye desteği

Belediyeden dezavantajlı öğrencilere kırtasiye desteği

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi ve dezavatajlı öğrencilere, çanta, kalem, defterden oluşan kırtasiye malzemesi yardımını sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, yaptığı açıklamada, kentte sosyal sorumluluk projeleri kapsamında örnek çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Belediye bünyesinde kurulan Mardinmasa'nın kentte ayak basmadık yer bırakmadığını aktaran Yaman, yaptıkları çalışmalarla insanların gönüllerine dokunduklarını, zor durumda olan vatandaşların yanı sıra dezavantajlı gruplara da Mardinmasa ile sahip çıktıklarını bildirdi.

Belediye olarak öğrencilerin sevincini görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirten Yaman, açıklamasında şunları kaydetti:

"Okullarımızın eğitim ve öğretim sezonuna başlamasının ardından 23 bin öğrencimize tişört dağıttık. Ayrıca ihtiyaç sahibi binlerce öğrencimize de kırtasiye ve çanta dağıtımlarını gerçekleştirdik. Ekiplerimiz bu tür çalışmaları sürdürüyor. Hem okullara gidip öğrencilerimizin hal ve hatırlarını soruyorlar hem de dar gelirli ailelerimize çantalarını veriyorlar. Bu tür çalışmalar devam edecek."

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.