Belediye, H.Hulusi Yahyagil'i anacak

Belediye, H.Hulusi Yahyagil'i anacak

Elazığ Belediyesi 2015 yılında önemli ve anlamlı bir programı daha hayata geçiriyor

Risale Haber-Haber Merkezi

Elazığ ile çevresinde yaşamış ve halkın ruh dünyasında iz bırakmış manevi şahsiyetler; “Aziz Şehrin, Aziz Şahsiyetleri” projesiyle hem anılacak, hem de yeni nesillere anlatılacak.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün organize ettiği “Aziz Şehrin, Aziz Şahsiyetleri” etkinliğinde ilk program ise Hacı Hulusi Yahyagil adına 30 Ocak Cuma akşamı Nureddin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 

Saat 18.30’da başlayacak olan Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin Birinci Talebesi “Hacı Hulusi Yahyagil” anma programının moderatörlüğünü Fırat Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr Mehmet Turan yaparken, Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr Sinan Dayısoylu, Yazar İhsan Atasoy ve Muhammed Orakçıoğlu’da programda konuşmacı olarak yer alacak.

Konuşmaların yanı sıra Hacı Hulusi Yahyagil’in hayatından çeşitli bölümlerin yer aldığı sinevizyon gösterisi ve Harput İlahilerinin de seslendirileceği “Aziz Şehrin, Aziz Şahsiyetleri” anma programı, her ay düzenli olarak devam edecek ve her ay bir değerli şahsiyet kapsamlı bir şekilde anlatılacak.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.