Bel ve Boyun Fıtıklarında Artış Görüldü

Bel ve Boyun Fıtıklarında Artış Görüldü

Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Hüseyin Karasu, bel ve boyun fıtıklarında son zamanlarda artış olduğunu vurgulayarak vatandaşları uyardı.

Bu tür hastalıkların bilinçsizce ağır eşya kaldırmaktan, ters hareketler ve aniden alınan aşırı kilolardan kaynaklandığını belirten Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Hüseyin Karasu, “Adıyaman halkına her türlü beyin ve sinir cerrahisine yönelik tedaviyi yapmaktayız. Özellikle bölgemizde bel ve boyun fıtıkları görülmektedir. Son zamanlarda bel ve boyun fıtığı hastalığı artış göstermektedir. Bilinçsiz şekilde ağır eşya kaldırmak, yanlış pozisyonda eşya taşımaktan tutun da her türlü ters hareket ve kısa sürede aşırı kilo alımından ortaya çıkan bir hastalıktır. Öncelikle hastanemizde boyun ve bel fıtıklarının tedavisi direkt olarak cerrahi bir girişimle değil de medikal 'ilaç' yöntemiyle oluyor. İkinci aşamada hastamızı fizik tedavi uzmanımıza yönlendirerek fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavisi ile iyileştirmeye çalışıyoruz. Eğer bu uygulama başarılı olmazsa son olarak cerrahi uygulama planlıyoruz. Şu an dünyada en son teknolojik yöntem olan mikro cerrahi dediğimiz ameliyatlarda mikroskop kullanarak yapılan yöntemle çok başarılı bir şekilde ameliyatları yapıyoruz” şeklinde konuştu.
 
Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Hüseyin Karasu, bel ve boyun fıtıklarında son zamanlarda artış olduğunu vurgulayarak vatandaşları uyardı. Bu tür hastalıkların bilinçsizce ağır eşya kaldırmaktan, ters hareketler ve aniden alınan aşırı kilolardan kaynaklandığını belirten Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Hüseyin Karasu, “Adıyaman halkına her türlü beyin ve sinir cerrahisine yönelik tedaviyi yapmaktayız. Özellikle bölgemizde bel ve boyun fıtıkları görülmektedir. Son zamanlarda bel ve boyun fıtığı hastalığı artış göstermektedir. Bilinçsiz şekilde ağır eşya kaldırmak, yanlış pozisyonda eşya taşımaktan tutun da her türlü ters hareket ve kısa sürede aşırı kilo alımından ortaya çıkan bir hastalıktır. Öncelikle hastanemizde boyun ve bel fıtıklarının tedavisi direkt olarak cerrahi bir girişimle değil de medikal 'ilaç' yöntemiyle oluyor. İkinci aşamada hastamızı fizik tedavi uzmanımıza yönlendirerek fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavisi ile iyileştirmeye çalışıyoruz. Eğer bu uygulama başarılı olmazsa son olarak cerrahi uygulama planlıyoruz. Şu an dünyada en son teknolojik yöntem olan mikro cerrahi dediğimiz ameliyatlarda mikroskop kullanarak yapılan yöntemle çok başarılı bir şekilde ameliyatları yapıyoruz” şeklinde konuştu.
 
Haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.