Beklenen iWatch en sonunda geliyor mu?

Beklenen iWatch en sonunda geliyor mu?

Apple'ın uzun zamandır beklenen akıllı saati iWatch'un, haziran ayında düzenlenecek WWDC 14'te tanıtılabileceğine işaret ediliyor.

Apple iWatch, 2-6 Haziran tarihlerinde düzenlenecek WWDC 14 konferansında tanıtılabilir. Yine dedikodular doğrultusunda akıllı saatin eylül ayında satışa sunulacağı söyleniyor.
Amiral gemisi iCihazlarında uyguladığı 'beklet-heyecanlandır' stratejisini iWatch'ta da sürdürmesi beklenen Apple'ın, haziran ayındaki tanıtımın ardından saati üç ay sonra satışa sunacağı belirtiliyor. Google'da iWatch arama sonuçlarının 21 binden fazla çıkması ise insanların yeteri kadar meraklandığını gösteriyor.

18 MİLYON ADET ÜRETİLMESİ BEKLENİYOR

18 milyon adet üretilmesi beklenen iWatch'un ekran büyüklüğünün 1,5 inçle 1,8 inç arası olacağı söyleniyor. Egzersiz algılayıcılarına sahip olacağı, kan basıncı ile kalp ritmini de ölçebileceği iddia edilen iWatch hakkında kesin bir bilgi bulunmasa da, çoğu söylenti cihazın bu yıl satışa çıkacağından kesin bir dille bahsediyor.
Apple CEO'su Tim Cook'un, Wall Street Journal'a verdiği röportajda, yepyeni ürünlerin beklenilenden daha yakın bir zamanda tanıtılacağına işaret etmesi de tüm bu söylentileri destekliyor.

Haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.