Bediüzzaman'ın misafirlerini mevlide bekliyoruz

Bediüzzaman'ın misafirlerini mevlide bekliyoruz

Elhamdülillah o tarihten bugüne hiç inkıtaa uğramadı...

Ömer Çelebi'nin haberi:

RİSALEHABER-ŞANLIURFA

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin vefatından sonra kesintisiz olarak devam eden tek mevlid özelliğini taşıyan Şanlıurfa Bediüzzaman Mevlidi bu gece düzenleniyor.

Şehrin bir çok yerinde mevlid ilanları yer alırken dündan itibaren şehir dışından misafirler gelmeye başladı. Şanlıurfa'nın kanaat önderlerinden Mustafa Kılıç Hoca (Hoca abi) Risale Haber'e konuştu:

"Şanlıurfa mevlidi Üstad Bediüzzaman'ın vefatı ile başladı. Evvela merhum Abdulkadir Badıllı Ağabey’in gayretleri ile oldu. Elhamdülillah o tarihten bugüne hiç inkıtaa uğramadı. Her sene Kadir gecesinin bir gece evvelinde tertipliyoruz. Türkiye’nin her vilayetinden misafirler geliyor. Haliliye mesleğinin belki bir numunesidir. Elhamdulillah mevlid gününe gelenler için bütün kardeşlerimiz misafirlerimizi ağırlıyor. Burada çok büyük bir uhuvvet havası peyda oluyor. Adeta Nur Bayramı oluyor. 

"Vesilenizle tekrar ilan edelim. Urfa Bediüzzaman mevlidi her sene Kadir gecesinin bir gece evvelinde tertipliyoruz. Bediüzzaman Hazretlerinin misafirlerini, tüm ağabey ve kardeşlerimizi bu mevlide, İbrahim Halil sofrasına bekliyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum