Bediüzzaman'ın misafiri bizim misafirimizdir

Bediüzzaman'ın misafiri bizim misafirimizdir

Hizanlı hemşehrileri 10 bin kişiyi evlerinde ağırlayacak

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, "Şehri Bediüzzaman Hizan Kültür Etkinlikleri ve Nurs Mevlidi" için ilçeye gelen misafirleri otel olmadığı için evlerinde ağırlayacak.
 
Nurs Platformu tarafından organize edilen "Şehri Bediüzzaman Hizan Kültür Etkinlikleri ve Nurs Mevlidi" öncesinde ilçedeki sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlarla durum değerlendirmesi yapan Kaymakam Sedat İnci, Bitlis ve diğer şehirlerden gelen misafirler ile vatandaşlar arasında gönül köprülerinin oluşmasını sağlamak için misafirleri ailelerin yanında ağırlayacaklarını bildirdi.
 
Etkinliğe 10 bin kişinin katılmasını beklediklerini, ilçede öğretmenevi dışında otel bulunmaması nedeniyle de "Misafir aile" uygulamasını başlatacaklarını kaydeden İnci, "Misafir aile uygulamamız sayesinde gelen insanlar arasında dostluk ve gönül köprüleri oluşacak. Etkinliğimiz bugün ve yarın devam edecek. Bu gelen ziyaretçileri Hizan halkımızla beraber ailelerin yanında misafir etmek istiyoruz. Bu konuda herkes çok istekli. Gelen misafirler, Hizanlı ailelerle bütünleşsinler, kaynaşsınlar istiyoruz. Bölge insanının güzelliğini, hoşgörüsünü ve misafirperverliğini görsünler istiyoruz" dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.