Bediüzzaman'ın hukukunu savunmak neden önemli?

Karabaşoğlu; Türkiye'nin gündemi ne olursa olsun...

TV111 ekranlarında yayınlanan Alternatif Bakış Özel programının 1. bölümünde, yazar Metin Karabaşoğlu, 15 Temmuz tartışmaları sırasında gözardı edilen önemli bir tehlikeye dikkat çekti. Manevî sınırlarımızın müdafilerinin de tıpkı maddi sınırlarımızın müdafileri gibi cihad vazifesini yerine getirdiğine vurgu yapan Karabaşoğlu; her iki tarafın müdafilerinin korunmasında da aynı hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini ifade etti. 

FETÖ ihanetinin ardından ehl-i sünnet büyüklerine dönük karalama kampanyalarının büyük bir tehlikeyi içerdiğini belirten Karabaşoğlu, bu noktada en büyük mağduriyetlerden birisinin de haksız bir şekilde Bediüzzaman'a yaşatıldığını dile getirdi. Maneviyat müdafilerinin göreceği zarardan bütün ümmetin manevi anlamda etkileneceğini belirten Karabaşoğlu, Bediüzzaman'a yapılan saldırıların da aynı kem sonucu vereceğinin altını çizdi. 

Türkiye'nin en karanlık dönemlerinde en büyük direnişi hamiyet-i diniye adına gösteren Bediüzzaman'ı müdafaa etmenin bu açıdan çok önemli olduğunu belirten Karabaşoğlu; Türkiye'nin gündemi ne olursa olsun, bu konunun ele alınmasının elzem olduğunu sözlerine ekledi.

 

İzlenme: 3695
VİDEOYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum
Benzer Videolar