Bediüzzaman’ın davasını herkese ulaştırmalıyız

Bediüzzaman’ın davasını herkese ulaştırmalıyız

Tüm problemler bu şekilde çözülebilir yoksa ne siyasi ne askeri ne de kanunî tedbirlerle bu problemleri önlemek mümkün değildir

Ömer Çelebi’nin haberi:

RİSALE HABER-ŞANLIURFA

Şanlıurfa’da düzenlenen Bediüzzaman Said Nursi Mevlidi’ne katılan AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce söyledi.

Said Yüce, Risale Haber’e konuştu:

KÜRDÜ, TÜRKÜ, ARABI İLE GÜZEL MANZARA VARDI

Üstad Bediüzzaman Hazretlerinden Allah ebeden razı olsun. Burada, Ramazan’ın güzel bir akşamında, bu mübarek beldede, şefkat ve merhametin şehrinde bütün Şanlıurfalılara kalbî teşekkürlerimi ediyorum. Türkiye’nin her tarafından gelen insanları bağırlarına bastılar ve misafirperverlikleri ile hepimizi kucakladılar. 

Bediüzzaman Hazretlerinin yüz sene önce öngördüğü, teklif ettiği hakikatler eğer yapılmış olsaydı bugün insanlık bu sıkıntıları çekmiyor olacaktı ya da çok azalmış olacaktı. Burada bunun örneği gösterildi. Valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanımız, güvenlik güçlerimizle halk kucaklaştı, camide sarıldı. Kürdü, Türkü, Arabı ile güzel manzara vardı burada. İnşallah ümid edelim ve dua edelim bu güzel manzara dünyanın her yerine sirayet etsin ve o hakikatler okunsun.

BEDİÜZZAMAN’IN DAVASINI HERKESE ULAŞTIRMAK VAZİFEMİZ OLMALIDIR

Bugün insanlığın terör dahi bütün problemleri, akla gelecek her şeyin tek bir çaresi var: Allah’a iman ve ahrete iman hakikatlerinin kalplerde hakiki manada yerleşmesi ile bu problem hal olur. Onun için Bediüzzaman Hazretlerinin Kur’an ve iman hakikatlerinin kalplere ve gönüllere yerleştirilmesindeki davasına sahip çıkıp bu hakikatleri herkese ulaştırmak vazifemiz olmalıdır. Tüm problemler bu şekilde çözülebilir yoksa ne siyasi ne askeri ne de kanunî tedbirlerle bu problemleri önlemek mümkün değildir. 

İşte bugün Halilurrahman’da bu manzarayı gördük. İnşallah bu şefkat, kardeşlik ve birlik ruhu ülkemizin her tarafına yayılır. 

bediuzzamanmevlidi_risalehaber.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum