Bediüzzaman gönüllüleri, fitne çıkarıyor diye F.Gülen'i dışladı

Bediüzzaman gönüllüleri, fitne çıkarıyor diye F.Gülen'i dışladı

Sabah gazetesinde FETÖ'nün en etkili olduğu 10 il açıklandı

Risale Haber-Haber Merkezi

Sabah gazetesinde FETÖ'nün en etkili olduğu 10 il açıklandı. Bunlar arasında Manisa'da Risale-i Nur talebeleri ile ilgili bilgi de yer aldı.

"Türkiye'de devlet yönetimi ve tüm kamu sistemini ele geçirmek için yaklaşık 40 yıldır çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tüm il ve ilçe merkezlerinde yapılansa da bazı merkezler adeta karargah gibi kullanması bakımından diğerlerine göre daha öne çıkıyor. İşte FETÖ için en önemli ve en kritik 10 il…" açıklaması ile verilen haberin Manisa bölümü şöyle:

"Teröristbaşının bir dönem vaiz olarak görev yaptığı bu ilde, Gülen'in akıl hastanesinde de yattığı bilinmektedir. Risale-i Nur hareketinde fitne çıkardığı için Bediüzzaman'ın gönüllüleri tarafından bu şehirden dışlansa da 15 Temmuz darbe girişiminden önce oldukça etkili olduğu bilinmektedir. Manisa İzmir'e yakınlığı ile örgütün ilk kök saldığı illerden. Ayrıca Fetullah Gülen'in Merkez Vaizi olarak çalıştığı şehir olan Manisa örgüt yönetiminde önemli bir merkez olduğunu düşündürüyor. Ayrıca Manisa örgütün abi-abla isimli yöneticilere seminer verilen merkezlerden birisi olarak biliniyor."

En etkili il sıralaması ise şöyle: Isparta, Diyarbakır, Gaziantep, Bursa, İzmir, Manisa, İstanbul, Erzurum, Ankara, Sakarya.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum