Bedelli Askerlik'te son durum ne? 2017 Bedelli Askerlik son dakika

Bedelli Askerlik'te son durum ne? 2017 Bedelli Askerlik son dakika

Bedelli Askerlik için binlerce kişinin gözü kulağı yetkililerden gelecek olumlu bir haberde. 2017'de bedelli askerlik çıkacak mı? sorusu heyecanla aranıyor. Pek çok kişi bedelli'den umutlu. Bedelli Askerlik'te son durum ve Bedelli Son Dakika Haberleri

Bedelli Askerlik Çıkacak mı? 2017 Bedelli Askerlik son durum ne? gibi sorular, Askerlik çağına gelmiş fakat bazı nedenlerden ötürü askere gidemeyecek durumda olan pek çok kişinin merakını celp ediyor.

Bedelli Askerlik konusu son günlerde tekrar gündeme gelmiş durumda. Bedelli Askerlik için pek çok kişi ve kurum hükümete baskı uygulamaya devam ediyor. Hükümetten Bedelli Askerlik Son Dakika Haberleri için pek çok yorum gelse de, bu haberler ve açıklamalar, bedelli askerlik beklentisinde olanların umudunu kıracak cinsten.

2017'de Bedelli Askerlik çıkacak mı? Bedelli Askerlik ne zaman çıkar? gibi soruların yanıtlarına dair son haberler gelmeye devam ediyor. Bedelli Askerlik konusu son olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a da soruldu.

2017'de Bedelli Askerlik çıkar mı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, son günlerin iki revaçta konusu olan Genel Af ve Bedelli Askerlik ile ilgili konuştu. Kendisine yöneltilen; Bedelli Askerlik ve Af ile ilgili çalışmalarınız var mı? sorusunu yanıtlayan Bozdağ, Bedelli Askerlik ve Af ile ilgili hükümetin bir çalışması olmadığını söyledi.

Bedelli Askerlik ile ilgili konuşan hükümet yetkililerinin hiçbiri, Bedelli konusu ile ilgili umut verici açıklamalarda bulunmuyor. Pek çok kişiye göre de Türkiye'nin içinde bulunduğu terör mücadelesi, Fırat Kalkanı Harekatı gibi pek çok gelişme bedelli askerlik konusunun önündeki en büyük engel.

Bedelli Askerlik bekleyenler için Bedelli Askerlik haberleri'ni aktarmaya devam edeceğiz.

Risalehaber.com

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
5 Yorum