Bebeklerine şehit Halisdemir'in adını verdiler

Bebeklerine şehit Halisdemir'in adını verdiler

Bursa'da soyadları "Demir" olan bir çift, yeni doğan bebeklerine "Ömer Halis" ismini verdi.

Bursa'da soyadları "Demir" olan bir çift, yeni doğan bebeklerine, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in anısına, "Ömer Halis" ismini verdi.

İnegöl ilçesinde yaşayan 6 yıllık evli Sami ve Merve Demir çifti, 3 kilo 600 gram olarak doğan bebeklerine "Ömer Halis" ismini vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

Baba Sami Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci çocuklarına farklı bir isim koymayı planladıklarını, ancak bir arkadaşlarının önerisi üzerine fikirlerini değiştirerek, bebeklerine "Ömer Halis" ismini vermeyi kararlaştırdıklarını söyledi.

Bu ismin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Demir, "İlk önce eşimle farklı bir isim düşünmüştük ve onda karar kılmıştık. 15 Temmuz'daki üzücü olaydan sonra bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine "Ömer Halis" koymaya karar verdik. Çok kötü şeyler yaşadık. Ömer Halisdemir bizim kahramanımız. Bu ismi çocuklarına koyanlardan da Allah razı olsun. Allah, devletimize zeval vermesin." diye konuştu.

 

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.