BBC'den kirli Türkiye planı: Aleviler'i ayaklandıracaklar

BBC'den kirli Türkiye planı: Aleviler'i ayaklandıracaklar

Batı medyası korkunç planlar için kolları sıvadı. FETÖ'cü darbe girişiminin başarısız olmasının ardından BBC, Türkiye'ye karıştırmak için harekete geçti.BBC'nin amacı yalan ve provokatif haberler hazırlayıp Alevi-Sünni çatışmasına zemin hazırlayarak ...

FETÖ'cü darbe girişiminin başarısız olmasının ardından BBC, Türkiye'ye karıştırmak için harekete geçti. Halk tarafından püskürtülen darbe girişiminin ardından Malatya'ya giden BBC ekipleri, teröristlerin provokatif söylemlerini 'Alevi vatandaşlardan mesaj' olarak tüm dünyaya servis etmeye hazırlanıyor. BBC World Prodüktörü James Bryant da hükümet aleyhine konuşacak kişi aradığını duyurduğu maille ihaneti gözler önüne seriyor.

İstanbul ve Ankara'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün üniformalı askerlerince 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunuldu. Milyonların verdiği kurtuluş mücadelesiyle birlikte darbe girişimi başarıyla püskürtüldü.

Batı medyası, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimiyle Türkiye demokrasisini tehdit etmesini görmezden gelirken, darbeyi önemsizleştirmeye çalıştı.

Çabalarında başarılı olamayan Batı medyası şimdi de korkunç planlar için kolları sıvadı. Türkiye şimdi de Alevi-Sünni provokasyonu ile karşı karşıya. Darbe girişiminin başarıyla püskürtülmesinin ardından ertesi gün Malatya'ya BBC başta olmak üzere onlarca yabancı medya kuruluşundan ekiplerin geldiği öğrenildi. Bu kişilerin Alevi vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallelerde muhtarlarla görüştüğü bölgeden gelen ilk izlenimler arasında.

DHKPC, PKK gibi örgüt militanlarının da BBC ekiplerine destek verdiği ve kendilerini 'Alevi vatandaş' olarak tanıtarak mikrofonlara provokatif açıklamalarda bulunduğu öğrenildi.

BBC alçaklığını belgesi

BBC World Prodüktörü James Bryant, kirli oyunları gözler önüne seren bir mail atarak, hükümet aleyhine konuşacak birilerini aradı.

Söz konusu mailde yer alan ifadelerde, 'Türkiye'de başarısız olmuş darbe girişimi. Oradaki siyasi durumu ele alıyoruz. Ülkede hükümetin şuanda yaptıklarına eleştirel yaklaşacak kişiler bulmakta zorlanıyoruz. Geçen hafta zaten olumlu konuşan çok kisi aldık. Bu sebeple şuan durum aleyhine konuşacak birilerini bulabilmeyi ümit ediyoruz' dedi.

Star

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.