Bayramda yolcuyuz

Bayramda yolcuyuz

Okulların geç açılmasıyla Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek isteyenler şimdiden rezervasyonları doldurdu. Yurtdışına gidecekler en çok İtalya ve İspanya'yı tercih ederken içerde ise sahiller gözde

Kurban Bayramında tatile çıkacaklar dikkat Kurban Bayramı tatiliyle birlikte okulların açılışının ertelenmesi vatandaşlar için uzun tatil imkanı doğurdu. Şimdiden rezervasyonlar dolmaya başladı. Kurban Bayramı'nda Antalya, Bodrum, Marmaris ve Kuşadası gibi tatil yörelerine 400 bin, yurtdışına da 100 bin kişinin gitmesi bekleniyor. 

YÜZDE YÜZ DOLULUK 
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, "İç pazar yönünden de ciddi talep var. Geçen yılın çok üstünde iç pazar trafiği devam etmekte. Bunun yansıması olarak da bayramda doluluklara çok ciddi katkı yapacak ve oteller yüzde 100 doluluğa ulaşacak" dedi. Akdeniz Turistik Otel İşletmecileri Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman ise Kurban Bayramı'nda 9 günlük tatil oluştuğunu dile getirdi. 

AVRUPA İLK TERCİH 
Hacısüleyman, "Tatil düşüncesi olanlar şimdiden planlarını netleştirmeliler. Aksi takdirde arzu ettikleri bütçe ve yerde tatil imkanı bulamayabilirler" diye konuştu. Turizmciler tatilcilerin yurtdışına da ilgi gösterdiğini belirterek, İtalya, İspanya, Prag, Budapeşte, Viyana, Amsterdam, Paris, Venedik gibi Avrupa başkentlerinin tercih edildiğini kaydetti. Bu yıl tur operatörleriyle 50 bin, kendi başına plan yapanlar olmak üzere 100 bin kişinin yurtdışına çıkması bekleniyor.

Takvim

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.