Bayramda trafik kurbanları

Bayramda trafik kurbanları

Yurt genelinde arife ve bayramın ilk 3 gününde meydana gelen trafik kazalarında 28 kişi öldü, 165 kişi yaralandı.

Kurban Bayramı tatilinde yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 28 kişi öldü, 165 kişi yaralandı.
 
AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, arife günü, İzmir'den Balıkesir istikametine giden Kenan Dilsiz (61) yönetimindeki 10 B 1349 plakalı otomobil, Akhisar-Manisa karayolunun 9. kilometresinde bariyerlere çarptı. Daha sonra karşı şeride geçen otomobil, Metin Kardaşlı (56) idaresindeki 34 NZJ 99 plakalı otomobille çarpıştı. 
 
Kazada araç sürücüleriyle Seniha (43), Mehmet (46) ve Sebahat Dilsiz (60) ile Şükriye (56), Şükriye (83), Selma (54) ve Recep Kırtan (48) olay yerinde hayatını kaybetti, 34 NZJ 99 plakalı otomobilde bulunan Ecenur Kardaşlı (11) yaralandı.
 
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, Tunay Örs'ün kullandığı 14 DJ 793 plakalı otomobille Engin Torlak idaresindeki 26 VK 292 plakalı otomobil, Çaydeğirmeni beldesi 1. Etap TOKİ Evleri mevkisinde çarpıştı.
 
Kazada, sürücü Örs olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan diğer sürücü ile Şevket, Murat, Yalçın ve Mevlüt Keskin ile Gökşin, Berra ve Serra Torlak, çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 
Arife günü meydana gelen trafik kazalarında 14 kişi öldü, 65 kişi yaralandı.
 
- Bayramın ilk 3 günündeki trafik kazalarında 14 kişi öldü, 100 kişi yaralandı
 
Kurban Bayramı'nın birinci gününde, Eskişehir'de, Seyitgazi ilçesinden kurbanlık aldıktan sonra kente dönen Yüksel İpek idaresindeki 26 UD 659 plakalı hafif ticari araç, Asri Mezarlık Kavşağında 26 EH 690 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Mehmet Kuzgun (39) hayatını kaybetti, yaralanan Yüksel İpek, Emine İpek, İbrahim Akkuş, Mehmet Kenar, Yılmaz Öz, Cemal Özgüzel ile Serpil Koç, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 
Kırıkkale'de Abdurrahman Meral (67) idaresindeki 71 ED 174 plakalı otomobil, Ankara-Kırşehir karayolu Hastane Kavşağı'nda, Seyit Aslantürk (48) yönetimindeki 34 VS 3115 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücülerle Fatma Meral (65) ve Semra Aslantürk (37) yaralandı. Diğer kazada ise Ankara-Kırşehir karayolu Tadım Kavşağı'nda, Ünal Tuzocak (31) idaresindeki 06 ZM 34 plakalı otomobil, Ali Can Kılıç (31) yönetimindeki 07 NT 83 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Sibel Ayaydın (36), Nurşen (53) ve Narin Tuzocak (79) yaralandı.
 
Bayramın ikinci gününde, Şanlıurfa'da Faik Külye'nin kullandığı 63 N 0186 plakalı otomobil, Siverek-Çermik karayolunun 4. kilometresinde şarampole devrildi. 
 
Kazada, sürücü Faik Külye ile babası Şeyhmus Külye, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Sultan, Mustafa ve Hüseyin Külye hastaneye kaldırıldı.
 
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, Mert Bilgi idaresindeki 45 DR 290 plakalı otomobil ile Hakan Oban yönetimindeki 35 RA 354 plakalı otomobil, Mehmet Akif Ersoy Caddesi Laleli Kavşağı'nda çarpıştı. Kazada, Yeliz Oban olay yerinde, 9 aylık bebeği Azra ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada, sürücüler ile Şükrü, Cemile, Volkan ve Aras Oban, Onur Akçay ve Doğancan Sizüçen yaralandı. 
 
Bayramın üçüncü gününde, Antalya'da, 07 VF 878 plakalı otomobil ile plakası bulunmayan iki motosiklet, Kumluca-Finike karayolu Sahilkent Mahallesi'ndeki kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Motosikletlerde bulunan Ümit Okuducu (19) ile Ferdi Ünal olay yerinde, Alican Sayın da hastaneye götürülürken ambulansta hayatını kaybetti. Ağır yaralı Durmuş Turan da Finike Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Konya'da, Mehmet Ertürk (32) yönetimindeki 42 ARF 85 plakalı otomobil, Konya-Aksaray karayolunun 50. kilometresinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada, sürücünün eşi Safiye Ertürk (27) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ile Hatice Naz (4), Emir Sefa (11) ve Hatice Ertürk (60) ile İhsan (22) ve Fatma Yıldırım (55), ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 
Arife ve bayramın ilk üç günü, yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 28 kişi hayatını kaybetti, 165 kişi yaralandı.
 
AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.