Bayramda PTT ve Bankalar açık mı?

Bayramda PTT ve Bankalar açık mı?

15 Haziran 2018 Cuma günü itibari ile Ramazan bayramının ilk gününü yaşıyoruz. Peki bugün PTT açık mı? bayramda bankalar çalışacak mı?

11 Ayın Sultanı Ramazan bitti ve Ramazan Bayramı başladı. 15 Haziran Cuma başlayan Ramazan Bayramı'nın ilk günü bugün. Vatandaşlarımız Ramazan Bayramı için son hazırlıklarını yaptı. Kimi bayrama özel yeni kıyafetler alırken, kimi şeker ve kolonya gibi misafir karşılama ürünlerini edindi.

Ramazan bayramının ilk günü işlem yapacak pek çok vatandaş da bulunuyor. Para ile ilgili işlemler ise PTT ve Bankalar gibi kurumlar aracılığı ile yapılacak. Peki Bayramda PTT açık mı? Ramazan Bayramı'nda bankalar işlem yapacak mı? İşte merak edilenlerin yanıtları...

Bayramda PTT ve Bankalar çalışacak mı?

İnsanların parasal işlemler için iki önemli başvuru noktası olan PTT ve Bankalar Ramazan bayramında kapalı olacak. Eğer bu kurumlarda işleriniz varsa bugün yapamazsınız. Vergi dairesi ve noterler de resmi kurumlar olduğu için aynı akıbeti yaşayacaklar. Bu kurumlar da bayram boyunca kapalı.

Dün Öğleden sonra 13.00 itibari ile bu kurumların mesaisi sona erdi ve işlem yapmayacaklar. İşlemleri olanlar Bankamatikler aracılığı ile işlemlerini halledebilir.

Hastanelerin bazıları bugün açık olacak. Eczaneler de kapalı, fakat bazı eczaneler nöbetçi olarak çalışıyor.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.