Bayrama kiralık araç kalmadı

Bayrama kiralık araç kalmadı

Adana'da Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala araç kiralamak isteyen vatandaşlar araç bulamadı.

Ramazan Bayramı tatili için araç ihtiyacı olan vatandaşlar, kiralama şirketlerine yoğun ilgi gösterdi. Arife gününden itibaren araç kiralamak isteyen vatandaşlar, araçların yaklaşık 20 gün önceden kiralandığını öğrenince hayal kırıklığı yaşadı. Bu durumdan şirketler her ne kadar memnun olsa da müşteriler, kiralayacak araç bulamamaktan şikayetçi. Özaltın Turizm ve Araç Kiralama Şirketi'nin sahibi Atilla Özaltın, kiralık araçların tamamının arife gününde teslim edilmek üzere rezervasyon yapıldığını belirterek, “Hiç kiralık aracımız yok. Genelde bayramlarda aracımız kalmaz.

Sadece bizim değil, bütün oto kiralamalarda araç kalmadığını düşünüyorum. Kurumsal firma olduğumuz için uluslararası çalışıyoruz. Birçok yerde reklamımız var. Bu nedenle Avrupa ve diğer şehirlerden de rezervasyon alıyoruz. Müşteri portföyümüz fazla. Bayram için bizi arayan günde en az 50-60 kişiye kiralık aracımızın kalmadığını söylemek zorunda kalıyoruz” diye konuştu.
Yaz nedeniyle araç kiralama sayısının daha fazla olduğunu kaydeden Özaltın, “Yazın cuma, cumartesi ve pazar zaten kiralık araç bulmak zordur. Bayram da olması nedeniyle bulmak imkansızlaşıyor” dedi.
Atilla Özaltın, bayramlarda araç kiralamak isteyenlerin en az 3 hafta önce rezervasyon yaptırmalarını önerdi. 

IHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.