Bayern Münih-Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Bayern Münih-Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Milyonların merakla beklediği gün gelip çattı. Devler Ligi'nde son 16'da dev maça çıkacak olan Beşiktaş'ın rakibi Almanya Lideri Bayern Münih. Peki Bayern Münih-Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

20 Şubat 2018 Salı itibari ile milyonlarca insanın merakla beklediği gün geldi çattı. Şampiyonlar Ligi'ndeki grubunu yenilgisiz tamamlayan Beşiktaş, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden olan Bayern Münih ile Allianz Arena'da Çeyrek Final'e çıkabilmek için karşılaşacak. Bu zorlu maç öncesi milyonlarca vatandaş Bayern Münih-Beşiktaş maçı saat kaçta? sorusuna yanıt arıyor.

Porto, Monaco ve Liepzig takımlarının olduğu gruptan yenilgisiz çıkan temsilcimiz kara kartal, son 16'ya kaldığı grupta rekorlar kırdı. Beşiktaş grup aşamasında en çok puan toplayan ve yenilgi yüzü görmeyen ilk Türk Takımı olma ünvanını kazandı.

Geçtiğimiz aylarda yapılan kura çekimlerinde Bayern Münih ile eşleşen Beşiktaş, 2 maçlık bu zorlu serüvenin Almanya ayağını bu gece tamamlayacak.

Bayern Münih-Beşiktaş maçı saat kaçta?

Beşiktaş ile Bayern Münih arasında oynanacak ve Münih'teki Allianz Arena'da düzenlenecek müsabaka saat 22.45'te başlayacak. Maçı Romanya Federasyonundan Hakem Ovidiu Hategan yönetecek.

Muhtemel kadrolar

Bayern Münih:  Ulreich, Kimmich-Boateng-Hummels-Alaba, Müller-Martinez(Vidal)-James Rodriguez, Robben-Lewandowski- Ribery
Beşiktaş:  Fabri, Gökhan-Pepe-Vida-Adriano, Atiba-Medel, Quaresma-Talisca-Babel, Negredo

Bayern Münih-Beşiktaş maçı hangi kanalda? 

Saat 22.45 itibari ile ekranları başında olacak milyonlarca vatandaş Bayern Münih-Beşiktaş maçı şifresiz mi? sorusuna yanıt arıyor.

Bu zorlu karşılaşma TRT 1 Ekranlarından şifresiz yayınlanacak. Aynı anda Tivibu Spor 2 kanalında da şifreli yayın olacak.

Risalehaber

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.