Batman’da 169 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

Batman’da 169 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

Batman’da 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönemi karne heyecanıyla sona erdi. Vali Aydın Arslan İlkokulu'nda karne törenine katılan Vali Vekili Şener Çağlar, öğrenci ve öğretmenlerin heyecanına ortak oldu.

Vali Aydın Arslan İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine Vali Vekili Şener Çağlar, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Milli Eğitim Şube Müdürü, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Karne dağıtım töreni öncesi öğrencilerle sohbet eden Çağlar, öğrencilere yarıyıl tatilinde kitap okumalarını, oyuna zaman ayırmalarını ve ebeveynlerine yardımcı olmalarını isteyerek iyi tatiller diledi. Çağlar ve Milli Eğitim Müdürü Akboğa öğrencilere karne ve hediyelerini dağıttıktan sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekti.

Karne dağıtımının ardından Çağlar, öğretmenler odasını da ziyaret ederek öğretmenlere bir süre sohbet etti. Çağlar, "Öğretmenlerimizin özverili gayretleri ile çocuklarımız yarınlara özgüvenle bakacak. Öğretmenlerimizin veli ziyaretlerinde bulunması okul veli ilişkilerini olumlu yönde etkileyecektir. Yarıyıl tatilinde siz değerli öğretmenlerimize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder sizler iyi tatiller dilerim." dedi. Okul Müdürü Beşir Oğuz okul hakkında kısa bir bilgi sundu.

Karne dağıtım töreni sonunda öğrenci ve velilere yönelik kısa bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, "Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi öğrencilerimiz tatilde dinlenerek bol bol da kitap okusunlar, spor ve eğlenceye de zaman ayırsınlar. 15 günlük yarıyıl tatilinde velilerimiz özellikle ilkokulda okuyan çocuklarıyla birlikte kitap okuyarak çocuklarını kitap okumaya teşvik etsinler çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanmalarına katkıda bulunsunlar. Öğrencilerimizi yarıyıl tatilinde dinlenmiş 2. Eğitim-Öğretime hazır ve enerjik olarak bekliyoruz. Ben tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, velilerimize de saygılar sunuyorum." diye konuştu.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.