Başkentte bayram önlemleri

Başkentte bayram önlemleri

Ankara Valiliğince, Ramazan Bayramı dolayısıyla Esenboğa Havalimanı, gar, terminal ve yollarda yaya ve motorlu devriyeler ile trafik ve asayiş ekiplerinin sayılarının artırılacağı bildirildi.

Ankara Valiliğince, Ramazan Bayramı dolayısıyla Esenboğa Havalimanı, gar, terminal ve yollarda yaya ve motorlu devriyeler ile trafik ve asayiş ekiplerinin sayılarının artırılacağı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmesi amacıyla gerekli tertip ve tedbirlerin, başta birimlerin üst yöneticileri olmak üzere her kademedeki personel tarafından titizlikle yerine getirileceği vurgulandı.

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yarından itibaren 11 Temmuz Pazartesi gününe kadar emniyet tertip ve tedbirlerinin alınacağı belirtilen açıklamada, Esenboğa Havalimanı, gar ve terminallerde yaya ve motorlu devriyeler ile şehir içi ve devlet karayolları üzerinde görevli trafik ile asayiş ekiplerinin sayılarının artırılacağı, vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat edebileceği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları tarafından özellikle alışveriş ve eğlence mekanları ile diğer halka açık alanların zabıta ekiplerince etkin şekilde denetleneceği, belediyelerin, itfaiye, su ve kanalizasyon arıza ekiplerinin bayram süresince her an göreve hazır halde vatandaşların müracaatlarına ilişkin hizmet vereceği ifade edildi. Toplu taşıma araçlarının seferlerinde sürekliliğin sağlanması amacıyla gerekli tedbirlerin de planlanacağı belirtildi.

Açıklamada, bayram tedbirleri kapsamında sağlık, nöbetçi eczane ve haberleşme ile elektrik hizmetleri için gerekli hazırlıkların ilgili birim sorumluları tarafından planlanıp, acil müdahaleler için yeterli ekip ve teçhizatların bayram süresince hizmete hazır bulundurulacağı kaydedildi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.