Barınma su kadar ihtiyaç

Barınma su kadar ihtiyaç

Filistin'de barınma sorununun ekmek, su kadar önemli olduğunu belirten Deniz Feneri Derneği Başkanı Mehmet Cengiz, 'Ateşkes sonrası süreçte özellikle barınmaya yönelik yardımlara ağırlık vereceğiz 'dedi.

İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonucu 2 bin 145 kişinin öldüğü savaşın ardından kalıcı ateşkes ilan edilmesiyle, bölgeye Türkiye'den giden yardımlar hız kazandı. Son saldırılarda 1800 aileye gıda, 650 aileye nakit yardımı yaptıklarını belirten Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz, 'Ateşkes haberiyle birlikte bölgedeki ortak kuruluşlarımız olan Selam Derneği ve İslam Cemiyeti aracılığıyla barınma sorununa çözüm anlamına gelecek hazırlıklar içindeyiz' dedi.
 
BÜTÜN YARDIMLAR FİLİSTİN İÇİN
 
Gazze'de savaş sırasında ekmek, su, nakit para gibi en temel yardımlarda bulunan Deniz Feneri Derneği, ateşkes kararıyla birlikte Filistin yardımlarını artırdı. Ekmek, temiz içme suyu, para ve gıda gibi temel insani ihtiyaç malzemelerini ateşkes sonrasında da devam ettiren Deniz Feneri, Filistin'de ciddi boyutlara ulaşan barınma sorununa yönelik hazırlıklar yapıy
 
Yeni Şafak 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.