Bandırma-İstanbul arası 40 dakika

Bandırma-İstanbul arası 40 dakika

Bandırma Ticaret Odası, Bandırma-İstanbul arasında karşılıklı "Helitaksi" seferleri konulması amacıyla çalışma başlattı.

Çalışma sonucunda İstanbul'a ulaşmak daha da kolaylaşacak, Bandırma-İstanbul arası 40 dakikaya inecek

Oda Başkanı Mehmet Kılkışlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, son yıllarda sanayi yatırımlarıyla adını duyuran Bandırma'dan İstanbul'a ulaşımı daha kolay hale getirmek için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Bandırma-İstanbul arasında ulaşımı 40 dakikaya indirecek "Helitaksi" projesine yönelik çalıştıklarını vurgulayan Kılkışlı, helikopterle ulaşım konusunda aldıkları yoğun talep dolayısıyla bu projeyi geliştirdiklerini anlattı.

Çalışmalar kapsamında oda bünyesinde İnceleme ve Araştırma Komisyonu oluşturduklarını dile getiren Kılkışlı, şunları kaydetti:

"Komisyonumuz, Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı BURULAŞ A.Ş Genel Müdürü Levent Fidansoy ve ilgili birimleriyle görüşme yaptı. BURULAŞ A.Ş yetkilileri, bizden Helitaksi projesinin ilçede uygulanabilmesi için uygun alanların tespit edilmesini istedi. Bu kapsamda komisyon üyelerimiz, Bandırma Liman İşletme Müdürlüğü ile görüşme yaptı. Görüşmelerde, gümrüksüz saha olarak belirlenen bir numaralı iskelenin uygun olabileceği konusunda görüş birliğine varıldı. Belirlenen alanın, BURULAŞ A.Ş tarafından uygun görülmemesi halinde Helitaksi projesinde kullanılmak üzere Çelebi Bandırma Liman İşletme Müdürlüğünden yeni yer taleplerinde bulunacağız."

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.