Bakanlık'tan çiftçilere iyi haber

Bakanlık'tan çiftçilere iyi haber

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı mazot, gübre ve toprak analizi desteği kapsamında 1 milyar 524 milyon lira ödeme yapılacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yaptığı mazot, gübre ve toprak analizi desteği ödemesi başlıyor.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın mazot, gübre ve toprak analizi desteği kapsamında 2 milyon 134 bin işletmeye 1 milyar 524 milyon lira ödeme yapılacağı kaydedilerek, 14 Şubat 2014 tarihinde ödenmeye başlanacak olan analiz desteklerinin 19 Şubat 2014 tarihine kadar tamamlanacağı ve ödemelerin 81 ili kapsayacağı belirtildi.
Bakanlığın bu ödemeyle birlikte 2014 yılında toplam 1 milyar 950 milyon lira ödeme yapmış olacağı ifade edilen açıklamada, “İşletme sahiplerinin mağdur olmaması için yoğunluk yaşanacak Ziraat Bankası şubeleri 15-16 Şubat 2014 günleri de açık olup, ödemeler hafta sonu da devam edecek. Ödemeler, TC/vergi kimlik numaralarının son rakamlarına göre 14-19 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacak. Ödeme planı ve hafta sonu açık olacak Ziraat Bankası şubelerinin listesi ekte sunulmuştur. Ayrıca ödeme planına ve açık olacak şubelerin isimlerine www.tarim.gov.tr adresinden ulaşılabilir” denildi.

Haberler

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.