Bakanlıklara yeni atamalar yapıldı

Bakanlıklara yeni atamalar yapıldı

Başbakanlık, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Devlet Bakanlığı'na ait bazı atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre Başbakanlık Müşavirliğine İsmail Topuz, Adli Tıp Kurumu Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Başkanlığına, Adli Tıp Kurumu Üçüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyesi Uzman Dr. Ahmet Sadi Çağdır, Adli Tıp Kurumu Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine ise Uzm. Dr. Tansev Boran; Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Şırnak İl Müdürlüğüne, Şevket Kurt; Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcılığına Hüseyin Rahmi Çetin; İş Teftiş Kurulu Başkanlığı İş Müfettişliğine Yüksel Serçe; Transit Petrol Boru Hatları Dairesi Başkanlığına ise Reha Aykul Muratoğlu atandı.

Dış Ticaret Müsteşarlığı Serbest Bölgeler Genel Müdürü Dede Tuğrul Yalçıner'in başka bir göreve atanmak üzere görevden alınmasına, bu göreve Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürü Selahattin Armağan Vurdu'nun atanmasına; İçişleri Bakanlığı Müşaviri Zeki Taşar'ın da başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verildi.
Haber 7