Bakan Avcı karne dağıttı! Velileri uyardı

Bakan Avcı karne dağıttı! Velileri uyardı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Karne yüzünden çocuklarınızı üzmeyin" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Zayıfı olan öğrencileri ailler sıkmasın, tatilde bol bol dinlensin, az birazda ders çalışsınlar ama tatil dinlenmek için, bol bol dinlensinler" dedi. Bakan Avcı, ayrıca bazı medya gruplarının asılsız haberler yaptığını belirterek, "Bakanlıkla uğraşmak ayrı şey, öğretmenlerimizle uğraşmak ayrı şey, öğretmenlerimizle uğraşmayın" dedi.
Milli Eğitim Bakanı Nani Avcı İstanbul Arnavutköy Şehit Çavuş Selçuk Gürdal Yatılı Bölge Ortaokulu'nda karne dağıtım töreninde hem ailelere, hem de medya ya mesaj göndererek şunları söyledi:
" Öğrencilerin karnesinde zayıf not olabilir. Ailler öğrencileri sıkmasın. Öğrencilerimiz tatilde bol bol dinlensin. Sinemaya, tiyatroya gitsinler, sosyal aktivitelere katılsınlar. Büyüklerinzi ziyaret etsinler. Bol bol dinlensinler. Benim de karnem de zayıf notlar olurdu. Hem de iyi notlardan çok zayıf notlar olurdu. Tatil dinlenmek için, bol bol gezsin dinlensinler. Az biraz da isterlerse ders çalışsınlar" dedi.
Bakan Avcı öğretmenlerle ilgili bazı gazetelerde çıkan haberler hakkında da, " Bazı medya gruplarında zaman zaman asılsız haberler çıkıyor. Öğretmenlerimizin itibarını zedeleyecek, çalışma şevkini kıracak haberler yapmasınlar. Öğretmenlerimizle uğraşmasınlar" diye konuştu.
Bakan Avcı, TOEG'da hatalı puan hesaplaması ile ilgili soruları cevaplamadı.

Haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.