Bahşılı da Engelliler Bin 200 Fidan Dikti

Bahşılı da Engelliler Bin 200 Fidan Dikti

Bahşılı ilçesinde engelliler bin 200 çam fidanı dikti.

Bahşılı Belediyesi, Orman ve Su İşleri İlçe Müdürlüğü ile Bahşılı TEMA ilçe Başkanlığı'nca fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kaplan ile engelliler ve ailelerinin katıldığı programda, engelliler bin 200 çam fidanı dikti. Fidanlara engellilerin isimleri verildi. 
 
Uyar, etkinlikte yaptığı konuşmada, engellilerin engellerini kaldıracakları sözlerini hatırlatarak, bu sözlerini yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. İlçedeki engellileri tek tek belirleyerek her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını anlatan Uyar, "Biz onlarla gönül bağı kurduk. Engelliler Haftası'nda hepsinin evlerini ziyaret ederek hediyelerimiz dağıtıldı. Onların ekibimize ve belediyemize karşı olan sevgi ve gönül bağlılıklarına şahit olduk. Demek ki, engellilerin engellerini aşmaya başlamışız. Gücümüz ve imkanlarımız yettiği sürece onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
 
Etkinlikte her engelli adına 10 çam fidanı dikildiğini, böylece onların yaşamlarına bir anlam katmak istediklerini dile getiren Uyar, hem engellilerden hem de ailelerinden aldıkları güzel tepkilerden duydukları memnuniyeti ifade etti. 
 
AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.