Badıllı'ya hakaret eden alçaktır, şerefsizdir!

Badıllı'ya hakaret eden alçaktır, şerefsizdir!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Badıllı ağabeyin ardından hakaret eden Bugün yazarı Opçin'e sert cevap verdi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Abdülkadir Badıllı ağabeyin ardından " Toprağı bol olsun. Allah dinince dinlendirsin" diyen Bugün gazetesi yazarı Tuncay Opçin'e "Bediüzzaman gibi birisinin en önemli talebesi vefat ediyor, arkasından hakaret ediyorlar, bu kadar alçaklar, bu kadar şerefsizler. Bir insanda edep yoksa o insanda Müslümanlık da olmaz" dedi.

Akdoğan, 17 Ağustos Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Kırıkkale 5. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Kırıkkale'de büyük bir kongre heyecanı olduğunu belirterek, salonu dolduran herkese teşekkür etti.

"Derin devlet yapılanması, paralel devlet yapılanması, alternatif devlet yapılanması, ister Ergenekon'u, ister paralel devleti, ister KCK'sı milletin iradesine, devletin otoritesine musallat olan her kim varsa bunlara eyvallah etmedik, etmeyeceğiz" diyen Akdoğan, "Bunların yapmadığı zulüm kalmadı. İçeriye atmadıkları, şantaj yapmadıkları, tehdit etmedikleri adam kalmadı. Bunların zulmü arşıalayı titretti, gayretullaha dokundu. Zulüm bu yüzden devam etmez" şeklinde konuştu.

Akdoğan, isim vermeden Bugün Gazetesi yazarı Tuncay Opçin'in twitter hesabından Badıllı ağabeyin ardından yazdığı ahlaksızca cümleleri de eleştirdi. 

Akdoğan'ın sözleri şöyle:

"Bunlar her yolu mübah görüyorlar. Yalan bir dünya kurmuşlar. Dün Şanlıurfa'daydık. Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin önemli bir talebesi vefat etti, Allah rahmet eylesin. Onu defnettik. Onunla ilgili sosyal medyada 'toprağı bol olsun' diyorlar sanki gayrimüslim gibi. Bediüzzaman gibi birisinin en önemli talebesi vefat ediyor, arkasından hakaret ediyorlar, bu kadar alçaklar, bu kadar şerefsizler. Bir insanda edep yoksa o insanda Müslümanlık da olmaz. Bunları milletimiz çok iyi görüyor arkadaşlar. Herkes deşifre oluyor. Bunlarla mücadele edeceğiz, milletin emanetine musallat olan kim varsa, derin devleti, KCK'sı hiçbirisine müsaade etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

aa

opcin.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
25 Yorum