Aydınlık'ın Bediüzzaman rahatsızlığı

Aydınlık'ın Bediüzzaman rahatsızlığı

Aydınlık gazetesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bediüzzaman'a selam göndermesinden rahatsız oldu...

İşçi Partisi'nin yayın organı Aydınlık gazetesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Afyonkarahisar'da büyük İslam alimi Bediüzzaman Said Nursi'yi anmasından rahatsız oldu. Aydınlık, Bediüzzaman hazımsızlığını "Cumhuriyet düşmanına selam gönderdi" başlığıyla dışa vurdu.
 
Tek parti diktası, Risale-i Nurlarla Anadolu halkının uyanışına vesile olan Bediüzzaman Said Nursi'ye zulmetmekte sınır tanımadı. Onu il ili, cezaevi cezaevi dolaştırıp ortadan kaldırmaya çalıştılar. Üstad'ı Afyon Cezaevi'nde de ağır işkencelere tabi tuttular. Dondurucu kış soğuğunda camları kırık, zemini ıslak hücreye koydular. Donarak ölmesini beklediler. İstedikleri gelişme olmayınca da bu sefer zehirlediler.

aydinlikssss-001.jpg

İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bediüzzaman'ın sürgün edildiği illerden biri olan Afyonkarahisar'daydı. Partisinin il kongresi vardı. Burada yaptığı konuşmada haliyle Bediüzzaman'ı andı. Aydınlık gazetesi ise bu durumdan rahatsız oldu.

Aydınlık'ın haberi,"AKP’nin Afyonkarahisar İl Kongresi’ne katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, salondakileri selamlarken, Afyon hapishanesinde yatmış olan Cumhuriyet düşmanı gerici Said Nursi’ye selam gönderdi" şeklinde oldu.

Habervaktim

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
7 Yorum