Mehmet Ali BULUT

Mehmet Ali BULUT

Avrupa'nın 11 Eylülü - Deccal rejiminin sonu

Öteden beri tekrar edip duruyorum; “dünyanın huzura kavuşması için

1- Hıristiyan ümmetini, Siyonist ihtiraslara hizmet etmekten,

2- Türkiye’yi de laikçi Kemalistlerin tasallutundan kurtarmak lazım.”

 

 

Şartlar Asya’nın lehine dönüyor. ABD istemese de Çin ile çatışmak veya en azından kaynakların paylaşılması hususunda onun da görüşünü almaya kendisini mecbur hissediyor.  Batı medeniyetinin çöküşe geçtiği, Batılı düşünürlerin de artık teslim ettiği bir gerçek…  Batı ya kendi üstüne kapanıp tamamen saf dışı kalacak veya Hıristiyanlığın hakikatlerini de ihtiva eden Kur’an’a teslim olacak. Hz. ‘İsa (as)’nın gelip Mehdiye iktida edeceği’ müjdesini de böyle anlamak mümkündür.  

 

OSMANLI DEVLETİ AVRUPA'YA HAMİLEDİR

 

Nitekim Bediuzzaman hazretleri ile Mısır Ezher Üniversitesi müderrisi ve Mısır müftüsü Şeyh Bahit el- Muti arasında 1907’de geçen bir konuşma da bunu müjdeliyor. 

Ayasofya caminin avlusunun yanındaki çayhanelerin birinde bir araya gelip sohbet eden iki âlim arasında şöyle bir diyalog geçtiği aktarılır: Şeyh Bahit, Osmanlı aydınlarındaki Batılı arayışlardan endişelidir. Bediuzzaman’ın konu hakkındaki fikrini merak eder ve sorar “Osmanlı hakkında ne düşünüyorsun, Batı medeniyeti hakkında ne düşünüyorsun?”

Bediüzzaman duraksamadan cevap verir:

'Osmanlı devleti Avrupa'ya hamiledir. Avrupa gibi bir hükümeti doğuracak. Avrupa da İslamiyete hamiledir o da bir İslam devleti doğuracak.'

 

Osmanlı, tarih sahnesinden çekilirken ‘cumhuriyeti  bey’i doğurmasıyla birinci iddiayı doğruladı. Şimdi sıra Avrupa’da. O da doğuracak. Ve evladı Müslüman olacak. Bunu hadiseler haber veriyor, şartlar da tasdik ediyor. Fakat bunun en iyi farkında olanların başında Kabalacı Siyonistler geliyor.

 

Nitekim Pozitivist Batı medeniyeti, hem değerler bakımından hem de güvenilirlik bakımından itibar ve irtifa kaybediyor.  (Bunu Batılı düşünürler yaklaşık 30 yıldır dillendiriyorlar).  11 Eylül saldırısı ile Amerika’yı içinden vuran ve suçu Müslümanların üzerine atmayı başaran Siyonist Dünya Teşkilatı, şimdi de Nevzat Tarhan hocamızın yerinde tespiti ile Hıristiyanlık içinde bir kökten dinci El-Kaide örgütü yaratmak istiyor.

 

Bu da gösteriyor ki Siyonist para babaları, sermayelerini korumak açısından Amerika gibi Avrupa’yı da güvenilir bulmuyorlar. Amerika’dan sonra şimdi de Avrupa’yı ateşe veriyorlar. Avrupa’nın, değerler ve insan malzemesi bakımından yıkıma doğru sürüklendiğini gördükleri ve tabii Kuzey Buz Denizi’ndeki enerji kaynaklarını ele geçirmek için, oralarda da Ortadoğu benzeri bir kargaşa var etmek istiyorlar. Norveç’teki katliamlar, Batı için de çanların çalmaya başladığını gösteriyor.

 

Göreceksiniz, Oslo’daki saldırının arkasındaki gerçek akıl ve gerçek fail de tıpkı 11 Eylül saldırısında olduğu gibi muğlâk kalacak ama onun üzerinden Hıristiyanlık vurulacak.

Bu da bizi işimize gelecek. Zira bizim medeniyetimiz (Asya Medeniyeti) şu medeniyetin ‘inkişaı’ndan  inkişaf edecek. O varlığını sürdükçe Kur’an medeniyeti esaret altında kalacak. Çünkü şu habis medeniyet, ruhunu iki dehadan almıştır ve Hıristiyanî bir suret takınmıştır. Biri Yunan, diğeri Roma! İkisi de putperesttir.  Batının dehaları bu iki ruhu ve Hıristiyanlık bilincini birbiriyle imtizaç ettirmek istediler. Ama başarılamadı. Fransa ve Almanya ne kadar uyuşabiliyorlarsa o iki ruh da ancak o kadar uyumlu hale gelebildi. (bak. Maide, 14)

 

Kökleri putperest iki deha, gövdesi zulüm üzerine inşa edilmiş kilise ruhu, meyvesi mutsuz ve gaddar bir canavar olan şu Batı medeniyetine İslam toplumlarının soğuk davranması ilahi bir rahmettir. İslam toplumunu şu medeniyete karşı tok davranmaya iten, Kuran’ın ‘hüdası’dır. Kuran öyle bir medeniyeti kabul etmez. Çünkü Batı medeniyeti azınlığın mutluğunu esas alan bir ‘heva’  medeniyetidir. Kur’an ise ancak çoğunluğun huzurunu esas alan ‘hüda’ medeniyetini kabul eder.

 

Dolayısıyla mademki gelecekte ‘her hükmünü akla ispat ettirmiş’ olan Kur’an

hükmedecek, elbette Batı medeniyeti dahi Kur’an’a teslim olmaktan başka çare bulamayacaktır.

 

Dünyanın parasal kaynaklarını ve iletişim araçlarını ele geçirmiş olan ve yegâne amaçları, Tevrat’ta bahsi geçen ‘yeryüzü krallığı’nı kurup dünyanın geri kalanını ateşe vermek olan Siyonist çeteler,  İslamiyet gibi Hıristiyanlığı dahi lekelemenin peşindedirler. Mamafih o iki ümmet dahi birbirine karşı saklı bir düşmanlık içindeler… (Bak. Maide, 64)

 

Esasında ‘siyasi Yahudilik’ (Siyonizm), hem Hıristiyanlığa hem de İslama karşı derin bir intikam duygusu içindedir. İslam dünyası çok şükür az çok işin farkına vardı, ama Hıristiyanlar biraz da İncil’i Tevrat’ın devamı bilmelerinden dolayı hâlâ Yahudilere karşı ‘romantik’ bir muhabbet duyuyorlar.  Tıpkı Grek medeniyeti sebebiyle Yunanlılara duydukları ahmakane muhabbet gibi!

 

BİLİMİ TANRI TANIMAZ HALE GETİRENLER

 

Fakat işte şu hadiseler, Hıristiyan ümmetinin de gözünü açacak ve onlar dahi Siyonistlerin, dünyayı felakete sürükleyen dinsiz anarşistlikten daha şeytani bir örgütlenme olduğunu fark edeceklerdir.  Kur’an bize, İslam’ın, yani huzur ve barışın en büyük düşmanının Yahudiler (Siyonistler) ve ateist müşrikler ve anarşistler olduğunu haber veriyor (Maide 82).

 

Maalesef, bilimi tanrı tanımaz hale getiren ve sonra ondan kendisi için Truva atları var ederek, diğer ümmetlerin dimağını ele geçiren, Yahudiler ve Siyonistlerdir. Tanrı tanımaz pozitivist düşünceyi de onun var ettiği teknolojiyi de en iyi onlar kullandılar, kullanıyorlar. Batının tüm imkânlarını ve medeniyet araçlarını ele geçirmiş durumdalar. Tam da rivayette haber verildiği gibi…

 

Bugün maalesef, dünyanın kanını emen, belaların üzerimizden eksik olmamasına zemin hazırlayan gizli Siyonist yapılanmadır. Deccal rejimi diye haber verilmiş örgütlenme bir dünya hükümeti gibi hareket ediyor ve tüm milletleri kendi şerlerine boyun eğdiriyor. 

Peygamberimiz o dehşetli deccal rejiminin, uyanmış Hıristiyan ruhaniler eliyle yıkılacağını haber veriyor.  O zındıka komitesi (yani Dünya Siyonist Örgütü) o kadar güçlü o kadar dessas olarak tanımlanmış ki, onunla baş edebilecek yegâne kuvvetin de Hz. İsa olabileceği belirtiliyor. “O kadar kuvvetlidir ve devam eder; yalnız Hz. İsa (AS) onu öldürebilir. Başka çare olmaz.” diye rivayet edilmiş. Yani onun mesleğini ve yırtıcı rejimini bozacak, öldürecek; ancak semavî ve ulvî halis bir din, İsevilerde zuhur edecek ve hakikat-i Kur’aniyeye iktida ve ihtida eden bu İsevi dinidir ki, Hz. İsa (AS)’nın nüzulu ile o dinsiz meslek mahvolur, ölür…”  (Şualar, 5. Şua, 489)

 

Dünya hızla günlerin sonuna doğru akıyor. Vaad edilen iyi zamanların tahakkuku için fazla zaman kalmadı. Artık Hıristiyan ümmetinin uyanması lazım... İşte Norveç’te yaşanan şu hadise ve daha sonra gelecek benzerleri sayesinde, Hıristiyanlar uyanacak ve tez zamanda akıllarını başlarına alarak Kur’an’ın vahye dayanan şemsiyesi altına girmekten başka çareleri olmadığını anlayacak. O zaman da Avrupa inşallah Müslüman evladını doğurmuş olacak.

 

Haber 7

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
13 Yorum