Avrupa Yetim-Der'den Batmanlı Yetimlere Yardım

Avrupa Yetim-Der'den Batmanlı Yetimlere Yardım

Avrupa Yetim-Der, Batman`da bulunan yetim aileleri ve öğrencilere nakdi yardımda bulundu. Almanya’nın Gartenstr Grenzach-Wyhlen şehrinde genel merkezi bulunan Avrupa Yetim-Der, Türkiye’nin birçok ilinde kardeş aile projesi kapsamına aldıkları ailelerden B

Avrupa Yetim-Der Türkiye Temsilcisi Nurullah Günaydın, kardeş aile kapsamında bulunan yetim aileleri ve öğrencilere nakdi yardımda bulunduklarını söyledi. Türkiye genelinde bu tür yardımlara devam edeceklerini belirten Günaydın, "Biz Avrupa Yetim-Der olarak, Türkiye genelinde 130 aileye düzenli bir şekilde nakdi yardım etmekteyiz. Batman'da toplamda 23 aileye nakdi yardım ulaştırdık. Avrupa Yetim-Der olarak gerek dünya gerekse Türkiye'de yetim, fakir ve muhtaç ailelere yardım etmekteyiz. Yetim ve fakir ailelerden çok yoğun bir şekilde başvuru talebi vardır. Hepsini karşılamak mümkün değildir. Onun için gerek Avrupa gerekse Türkiye, bu yetim ve fakir ailelere kardeş olmak isteyen hayırseverler varsa bu konuda onlara yardımcı olabilir." diye konuştu.

Yardımı alan yetim aileler ise Avrupa Yetim-Der'e teşekkür ederek, yardıma gerçekten muhtaç olduklarını dile getirdiler.

Türkiye genelinde toplan 130 yetim ve muhtaç aileye düzenli yardım eden Avrupa Yetim-Der, Batman’da 3 yetim aile, 8 kardeş aileye ve 12 burslu yetim ve muhtaç öğrenci olmak üzere 23 aileye toplamda 5 bin 750 lira nakdi yardım ulaştırdı. 

Haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.