Ateist Dawkins, Müslümanlara saldırmaya devam ediyor

Ateist Dawkins, Müslümanlara saldırmaya devam ediyor

Meşhur Biyolog Richard Dawkins, kendisini tanımladığı militan ateistliğini yapmaya devam ediyor. Müslümanlara karşı sürekli nefret söyleminde bulunan Dawkins, şimdi de Müslüman kültürünü topa tuttu.

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER-
Dünya ateistlerinin lider olarak ilan ettiği ve söylemleri ile başta Allah inancı olmak üzere Tüm dinlere karşı saygısız ifadeler kullanmaktan çekinmeyen Richard Dawkins, bu sefer de batı dünyasının Müslüman kültürü ile ilgili “kültürleri cehenneme gitsin” ifadesini kullandı.

Katıldığı TV şovunda çarşaflı kadınlar ile ilgili örnekler veren Richard Dawkins, Müslüman kültürünün Batı dünyasını da cehenneme çevireceğini, bunun engellenmesinin elzem olduğunu kaydetti.

Hümanizm anlayışının ve Batı demokrasilerinin Müslümanlar tarafından saldırı altında olduğunu söyleyen Dawkins, bunun berbat düşünce olduğunu söyledi.

Programda bunun sorumlusunun Liberaller olduğunu söyleyen Dawkins aynen şunları söyledi;

“Liberaller bir kadının çarşaf giymesi konusu açılınca, bunun bir Müslüman kültürü olduğunu ve saygı duyulması gerektiğini söylüyorlar. Ben de onlara diyorum ki, kültürlerinin canı cehenneme”

Bu ağır sözlerinden sonra stüdyoda büyük bir sessizliğe neden olan Dawkins, nefret dolu söylemlerine program boyunca devam etti.

Kendisi ırkçılık yapmıyormuş gibi, Müslümanları da ırkçı ilan eden Dawkins, ironik şekilde Müslüman kültürünün toleransa açık olmadığını, nefrete yönelttiğini söyledi.

Express.co.uk’in haberine göre Dawkins’in bu sözlerini duyan Müslümanlar tepkili, pek çok Müslüman kendisi ile ilgili “nefret suçu” davası açmaya hazırlanıyor. 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
6 Yorum