Atatürk'ü seyyid yapıp Said Nursi'ye saldırdılar

Atatürk'ü seyyid yapıp Said Nursi'ye saldırdılar

Haydar Baş ve öğrencileri için yalanın sınırı yok!

Ahmet Bilgi'nin haberi:

RİSALEHABER-ÖZEL

Haydar Baş'ın öğrencileri de hocaları gibi cehaletlerini konuşturuyor. Özellikle konu Said Nursi olunca yalan ve iftiradan başka bir yol bilmeyen Baş ve ekibi saçmalıklara imza atıyorlar. Çoğu zaman ciddiye alıp cevap vermeye değer görülmeyen sözlerine bir yenisini eklediler.

SEYYİD BİLE YAPTILAR!

Yeni Mesaj yazarı Muharrem Bayraktar Beykent Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü’nün düzenlediği programda M. Kemal’in Seyyid soyundan geldiğini, Selanik’teki evlerinde Kur’an seslerinin eksik olmadığını ileri sürdü.

Bayraktar M. Kemal’i şu cümleyle de savundu: “Her insanın hataları olur, rakı içip bu vatanı kurtaranı, namaz kılıp bu vatanı satanlara tercih ederim.”

YALAN VE İFTİRANIN DA BİR SINIRI OLUR!

Her fırsatta Said Nursi hazretlerine iftira atmakta sınır tanımayan Haydar Baş ve öğrencilerinden Muharrem Bayraktar Atatürkçü gençlerin sorduğu bir soru üzerine Said Nursi’nin İstanbul işgali sonrası yanında bir heyetle İngilizlerle görüşerek ‘şimdi tam zamanı Kürdistan’ı kuralım’ gibi bir yalana sarıldı.

Said Nursi'nin İngiliz işgaline karşı Hutuvat-ı Sitte gibi bir eserle işgalcilerin yüzüne tükürdüğü, onlara karşı mücadele ettiği belgeleriyle ortadayken Haydar Baş ve öğrencilerinin bu kadar hoyratça yalan ve iftiraya sarılmaları hayretle karşılandı.

HAYDAR BAŞ "ATATÜRK HAFIZDI" DEMİŞTİ

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş'ın Atatürk'le ilgili sözleri gündeme gelmişti. Baş bir konulmasında "Türkiye cumhuriyeti devletinin kurucusu, büyük önderimiz M. Kemal Atatürk 7 yaşında Kur'an-ı Kerim'i hatmetmiş, 8 yaşında hafız olmuştur" demişti.

Baş, geçtiğimiz Nevruz günü de akla ziyan bir teori ile Kürtlerin de Türk olduğunu şu cümlelerle savunmuştu: "Nevruz, Türkler' in kutladığı bahar bayramıdır. Kürtlerin de kutladığı bahar bayramıdır. Demek ki, Kürtler de Türk'tür."

SAİD NURSİ İNGİLİZLERİ PERİŞAN ETMİŞTİ

nursi_hutuvati_sitte.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
32 Yorum