Asus Zenfone 2 satışa sunuldu

Asus Zenfone 2 satışa sunuldu

Asus‘un bu yıla damgasını vuracak olan yeni akıllı telefon modeli Asus Zenfone 2 bugün itibari ile Malezya’da satışa sunuldu.

Önümüzde ki günlerde Avrupa ülkelerinde'de satışa sunulmaya başlayacak olan bu model teknik özellikleri ile dikkat çekmekteydi. İşlemci bazında Intel Atom teknolojisini seçen Asus, Intel'in en güçlü işlemcilerinden birini barındırıyor. Birçoğumuz Qualcomm Snapdragon, Mediatek vb işlemcilere alışkın olduğumuz için biraz garip ve tereddüt sağlayabilir fakat performans noktasında gayet iyi ve sorun yaratmayacak bir işlemci olduğunu hatırlatmakta fayda var.

ZE551ML modelinde 5 inç 1920×1080 çözünürlüğünde ekranı bulunmakta. Intel Atom Z3580 çipsetini kullanan bu modelin 2.3 GHz hızında 4 çekirdekli işlemcisi bulunmakta. ZE551ML modeli 4 GB RAM'i ve 32/64 GB depolama seçenekleri ile gelmekte. Bu telefonun bataryası ise 3.000 mAh gücünde.

ZE550ML modelinde ise 720P çözünürlüğünde ekranı, 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı ile 1.8 GHz hızında çalışan Intel Atom işlemci bulunmakta.

ZE500CL modelinde ise yine 720p çözünürlüğünde ekran 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı ile 1.6 GHz hızında çalışan Intel Atom işlemci bulunmakta. ZE551ML modeli dışındaki modellerin ülkemizde satılıp satılmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Bu modeller hakkında gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.

akillitelefon.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.