Asus sanal gerçeklik gözlüğünü tanıttı

Asus sanal gerçeklik gözlüğünü tanıttı

Tayvanlı firmanın ilk sanal gerçeklik gözlüğü olan Asus VR tanıtıldı.

sus, Computex 2016 etkinliğinde tanıttığı yeni akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayar ve robot dışında sanal gerçeklik gözlüğü Asus VR'ı görücüye çıkardı.

Asus'un yeni sanal gerçeklik gözlüğü Asus VR, etkinlik esnasında sahnede tanıtılmasa da, ürünlerin sergilendiği demo alanında bir camekan arkasında gösterildi.

İlginizi Çekebilir: Asus Zenfone 3 ultrayı tanıttı

Tanıtılan yeni sanal gerçeklik gözlüğü Asus VR hakkında şu an için detaylı bilgi paylaşılmazken, tasarım konusunda deri kayış kullanılması dikkatlerden kaçmadı.

Sanal gerçeklik teknolojisinin yaygınlaşmasıyla birlikte pastadan payını almak isteyen Tayvanlı firma, kendine özgü tasarımı ile VR konusunda başarılı bir hamle yapmış gibi görünüyor.

Asus VR

SANAL GERÇEKLİK YERİNE ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK

Daha önce yapılan açıklamalarda, sanal gerçeklik yerine artırılmış gerçeklik teknolojisi tercih ettiklerini belirten firmanın, şu an için ürün hakkında detay vermemesi bir sürpriz mi yapılacak sorularını akıllara getiriyor.

Şu an için yalnızca dokunmatik ekrana, metal çerçeveye ve deri kayışa sahip olduğunu bildiğimiz Asus VR için ilerleyen günlerde detaylı açıklama yapılması bekleniyor.

 

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.