ASUS, Pegasus 2 Plus akıllı telefonunu sunar!

ASUS, Pegasus 2 Plus akıllı telefonunu sunar!

ASUS, orta segment akıllı telefon modeli ASUS Pegasus 2 Plus'ı Çin'de tanıttı.

Zenfone 2 isimli dünyanın ilk 4GB RAM'e sahip akıllı telefon modeli ile oldukça ses getiren ASUS'un yeni telefon modeli ili ilgili bilgiler geldi. Tayvanlı üretici bugün Çin'de yeni akıllı telefonu  Pegasus 2 Plus'ı tanıttı.

ASUS X550 olarak adlandırılan telefon, geçen yıl başlatılan Pegasus modelinin halefi durumunda. Teknik özellik standartları göz önüne alındığında orta segment cihaz olduğu göze çarpan telefonlar oldukça iyi donanımlara sahip. İki farklı işlemci modeli ile satışa sunulacak olan telefonlarda 8 çekirdekli 1.5GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 615 ve 405 işlemci, Adreno GPU bulunuyor.  FullHD 5.5 inç ekran boyutlarına sahip olacak modellerin birinde 2GB RAM ve 16GB dahili bellek bulunurken bir diğer modelde 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı yer alıyor.

1436102897_img20150705162149.jpg

Görüntü teknolojisi konusunda 13mp arka sensöre sahip olan modellerde ayrıca 8MP değerinde ön kamera, işletim sistemi olarak Android 5.1.1 Lollipop bulunuyor. Temmuz ve Ağustos başında Çin'de satışa sunulacak telefonların fiyatı 1.999 Yuan yaklaşık 290 € olacak. ASUS Pegasus 2 Plus'ın Avrupa'da satılıp satılmeyacagı hakkında şimdilik hiçbir resmi bilgi yok.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.