Asgari Ücret 2017'de 1600 Lira mı olacak? Asgari Ücret Zam haberleri

Asgari Ücret 2017'de 1600 Lira mı olacak? Asgari Ücret Zam haberleri

2017 yılında pek çok farklı meslek grubunun zam alacağı konuşuluyor. Fakat en fazla merak edileni Asgari Ücret oluyor. Asgari Ücret 2017'de ne kadar olacak? Asgari Ücret zamlanacak mı? Asgari Ücret 1600 TL mi olacak? detaylar haberimizde...

2017 yılına zam haberleri ve zam söylentileri ile birlikte giriliyor. 1 Ay'a yakın bir süre kalan yılbaşı öncesi vatandaşlarımız kendi meslek gruplarının ne kadar zam alabileceğini merak ediyor. Memur ve Emekli zamları belli gibi. Fakat Asgari Ücretli'nin ne kadar zam alacağı henüz netleşmedi.

Asgari Ücretliler İnternette Asgari Ücret ne kadar olacak? Asgari Ücret 2017 zammı ne kadar olacak? Asgari Ücret 1600 TL mi olacak gibi sorulara yanıt arıyor.

2017'de Asgari Ücret ne kadar olacak?

2017 yılında Asgari Ücrete gelecek olan zam, yakın zamanda toplanacak Asgari Ücret tespit komisyonu ile belli olacak. Hükümet ile sendika temsilcilerinin buluşacağı komisyona, Sendikaların 1.600 TL teklif ile gitmesi bekleniyor. Hükümet'in düşündüğü rakamın ise 1400 TL olduğu söyleniyor.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu sonunda Asgari Ücretli 300 TL'de zam alabilir, 100 TL'de. Bu, hükümet ile sendikaların hangi rakamda uzlaşacağına göre değişiklik gösterecek.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum