ASELSAN'da yeni nesil tanksavar

ASELSAN'da yeni nesil tanksavar

ASELSAN, savunma sanayi fuarı IDEF'te yeni nesil tanksavar füze sistemini sergileyecek.

Bu yıl 12'ncisi 5-8 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek fuarın en iddialı firmalarından biri ASELSAN olacak.

2 BİN 200 METRELİK ALANDA TANITIM

ASELSAN, IDEF’lerde gelenekselleştiği üzere en büyük stant alanına ve en geniş ürün yelpazesine sahip firma olarak katılacak. Savunma teknolojileri alanında Türkiye’nin en büyük kuruluşu olan ASELSAN, IDEF'15'te 2 bin 200 metrekarelik alanda tanıtım yapacak.

Fuara en geniş katılımı gerçekleştiren ASELSAN, hava savunma sistemlerinden sınır güvenliğine, deniz sistemlerinden elektro-optik sistemlere, haberleşme sistemlerinden radar ve elektronik harp sistemlerine, güdüm ve seyrüsefer sistemlerinden aviyonik sistemlere kadar çok geniş bir yelpazede ürünlerini sergileyecek.

48 ÜLKEYE TANITIM

Azerbaycan, Kazakistan, Pakistan ve Ürdün’ün de aralarında bulunduğu 48 ülkeye, doğrudan satışın yanı sıra ürünlerinin teknoloji transferi ile ortak üretim çalışmalarını da içerecek şekilde ihracat gerçekleştiren ASELSAN, potansiyel müşterilerine yeni ürün ve sistemlerini tanıtacak.

 ASELSAN, Torpidoya Karşı Savunma Torpidosu'nu (TORK), IDEF'te ilk defa sergileyecek. Milli olarak geliştirilen, TORK ile gemiler denizlerde daha güvenli seyir yapacak.

YENİ NESİL TANKSAVAR

ASELSAN, yeni geliştirdiği Torpido Karşı Savunma Torpidosu (TORK) ile tekerlekli ve paletli kara platformlarının temelde zırhlı tanklara karşı savunmasını sağlamak üzere geliştirmiş olduğu yeni nesil tanksavar füze sistemi de bu yıl ilk defa sergilenecek.

IDEF'TE TANITACAK

ASELSAN, fuarda Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde yer alacak HİSAR-A Alçak İrtifa Hava Savunma Sistemi'ni, geliştirilen elektronik harp sistemlerini ve elektro-optik sistemleri de IDEF’te tanıtacak. Alanda ASELSAN ürünü gelişmiş kripto ve bilgi güvenliği ürünleri, uydu haberleşme sistemleri, profesyonel haberleşme ürünleri ve kamu güvenliği sistemleri de görülebilecek.

TSK VE MÜTTEFİK ÜLKE KUVVETLERİNE TANITILACAK

Ayrıca kara platformu üzerine entegre edilmiş stabilize silah sistemleri, Hava Kuvvetleri'nin envanterinde yer alan güdüm sistemleri ile su altı akustik sistemlerinin de aralarında bulunduğu çok geniş bir yelpazede yeni ürünler, Türk Silahlı Kuvvetleri ve müttefik ülke kuvvetlerine tanıtılacak.

2015'TE GÖRÜLECEK

Uruguay’a yakın dönemde ihraç edilen Kara Gözetleme Radarı ACAR, Türk Elektronik Sanayicileri Derneği Ödülü sahibi HF Telsizler, 3 Boyutlu Mobil Arama Radarı ile Atış Kontrol Radarı, Dost Düşman Tanıma Tanıtma Sistemi ve Karakol, Üs Bölgesi ve Tesis Güvenliği çözümünün de aralarında bulunduğu çok sayıda ASELSAN ürün/sistemi IDEF 2015’te görülebilecek.

yeniakit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.