Artık bataryaların da bir sosyal ağı var!

Artık bataryaların da bir sosyal ağı var!

Eğer sık sık "şarjım bitti" bahanesine sığınan biriyseniz, bu uygulamayı sakın kurmayın!

Etrafınızdaki arkadaşlarınızdan bazılarının cihazlarında her zaman düşük batarya sorunu varsa yeni bir uygulama onlara dolaylı da olsa yardım etmenizi sağlayabilir. Şimdilik sadece iPhone'larda kullanılabilen Battery Share adlı bu uygulama sayesinde seçtiğiniz kişilerle batarya düzeyinizi kolaylıkla paylaşmanız artık mümkün.

Uygulamanın tam olarak işe yaraması için sizin ve bataryanızı paylaşmak istediğiniz arkadaşlarınızın bu uygulamaya sahip olması gerekiyor. Bataryanız için bir tür sosyal ağ işlevi gören uygulama üzerinden onay verdiğiniz herhangi birisi sizin batarya yüzdenizi görebiliyor ve siz de onunkini görebiliyorsunuz.

Eğer isterseniz alarm kurarak, arkadaşınızın bataryası azaldığında bildirim alabiliyorsunuz. Böylece onu uyarabiliyor, ya da kendi bataryanız azaldığında siz farkında olmasanız da arkadaşlarınızın size durumu bildirmesini sağlayabiliyorsunuz.

Bu arada, uygulamanın ücretli olduğunu da söyleyelim. Battery Share, App Store'da, 0.99 dolarlık fiyat etiketiyle satılıyor...

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.