Arda Turan: 'Ülkemdeki insanlardan çok dua alıyorum'

Arda Turan: 'Ülkemdeki insanlardan çok dua alıyorum'

Milli futbolcu Arda Turan, çok çalışarak bu noktaya geldiğini vurgularken, "Bence bazı şeyler hayatta saygıyı hak ediyordur. Sağ olsun ülkemin insanlarından çok dua alıyorum" dedi.

29. yaş gününü kutlayan ve Barcelona formasıyla ilk defa eski takımı Atletico Madrid'e karşı forma giyen Arda Turan; 2-1 kazandıkları maç sonrası basına yaptığı açıklamada, "Benim için güzel bir gün. Kazandığımız için de çok mutluyum. Hem duygusal anlamda hem de maçın heyecanı açısından önemli bir gündü. Çok şükür kazandık. Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum çünkü takımın parçası olmayı başardığımı düşünüyorum" diye konuştu.

Allah'a şükürler olsun ki kariyerimde çok şey gördüm

"Türk gençlerine örnek olabiliyorsam ne mutlu bana. Artık en büyük hedeflerimden bir tanesi bu" ifadelerini kullanan Arda, hakkında çıkan bir kitaptan dolayı sosyal medyada çok güzel sözler aldığını, bir gencin "Abi ben o kitabı okuyorum ve benim hayallerime örnek oluyorsun" dediğini anlattı. Arda, "Benim için hayattaki en anlamlı şeyler bunlar. Allah'a şükürler olsun ki kariyerimde çok şey gördüm ve görmeye de devam ediyorum" şeklinde görüşlerini belirtti.

"Çok dua alıyorum"

Arda Turan, Barcelona'daki takım arkadaşları ve futbol dünyasının diğer yıldızları gibi çalışarak bu noktaya geldiğini vurgularken, "Bence bazı şeyler hayatta saygıyı hak ediyordur. Sağ olsun ülkemin insanlarından çok büyük saygı görüyorum ve dua alıyorum. Onların hem kariyerim hem de milli takım açısından benden beklentilerini daha ileriye taşımaya çalışıyorum" diye konuştu.

Barcelona'da forma giymesiyle birlikte Katalan kulübünün Türkiye'ye olan ilgisinin de arttığının hatırlatılması üzerine ise Arda, "Ben burada sadece kendimi temsil etmiyorum. Ülkemin bir parçasıyım ve ülkemi de temsil ediyorum. Ülkemin tanınması ve ülkemi anlatmak açısından bunlar çok şey ifade ediyor. Bence çok güzel şeyler ve gösterdikleri hassasiyet, ülkeme yaklaşımlarının çok ılımlı ve anlamlı olması, hiçbir özel günümüzü kaçırmamalarından dolayı kulübüme çok teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.