Apple'ın uzay gemisine benzeyen merkezi ziyarete açıldı

Apple'ın uzay gemisine benzeyen merkezi ziyarete açıldı

Steve Jobs’un son projesi olan ve uzay gemisine benzeyen tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Apple Campus 2.0 halka açıldı. Açılan mağazada yeni Apple ürünleri de satışa sunuldu.

Apple’ın tasarımı uzay gemisine benzeyen kampüsü nihayet ziyaretçiler için açıldı. Geçtiğimiz Nisan ayından itibaren çalışanların kısım kısım geçtiği kampüs Steve Jobs’un son projesiydi. Hatta iPhone X’in tanıtımı bu kampüste bulunan Steve Jobs amfisinde gerçekleştirildi.

Kalifroniya Cupertino’da yer alan kampüs kapılarını geçtiğimiz Cuma günü açtı. Şirketin yeni merkezi olan Apple Park ziyaretçi akınına uğradı.


Apple Campus'te yer alan mağazanın içerisinden bir fotoğraf.

Apple çalışanları ziyaretçileri girişte karşılıyor.

Apple Park Ziyaretçi Merkezi.
Apple Campus’te kahvenizi içerken Apple’ın satışta olan tüm ürünlerini inceleyebilir dilerseniz satın alabilirsiniz. Bunların dışında Apple markalı çantalar, torbalar, şapkalar, bebek giyimleri, tişörtler ve daha bir çok yeni üründe satılıyor.

Şirketin genel merkezinin girişinde ziyaretçileri uzay gemisine benzeyen yapının küçük bir maketi karşılıyor. Merkezin sadece makette ‘sergi alanı’ olarak belirtilen bölge ziyaretçilere açıldı. Diğer bölgeler için iPad’ler ile arttırılmış gerçeklik üzerinden bir tur atabilirsiniz.


Apple Campus tasarımıyla son yıllarda oldukça fazla gündem olmuştu. Ziyaretçileri sosyal medyada deneyimlerini anlatırken bir Apple Store’dan pek farklı olmadığı kanaatinde.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.