Apple'ın iPhone 6 ile başı dertte!

Apple'ın iPhone 6 ile başı dertte!

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 6 ve iPhone6 Plus'ın elle yapılan pres sonucu bükülmesi büyük bir şaşkınlık oluşturdu. Apple bu iddiayı kanıtlar nitelikteki bir videonun dolaşıma girmesinin ardından henüz bir açıklamada bulunmadı.

Ülkemizde Cuma günü piyasaya sürülecek olan Apple'ın yeni nesil akıllı telefonları hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.
 
Ürünü test eden bir teknoloji blogger'ı yeni iPhone'u iki eliyle bükerek ürünün sanılanın aksine daha zayıf bir kasaya sahip olduğunu gözler önüne serdi.
 
Yeni nesil iPhone'a yaptığı testi videoya çeken ve internette yayınlayan blogger, bir anda sosyal medyada günün konusu oldu. Apple'ın yeni nesil akıllı cihazları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ta kasa için kullanılan materyalin değiştirilmesinin söz konusu deformasyona sebep olduğu düşünülüyor.
 
Yeni nesil iPhone'un bu deneli kolay bir şekilde deforme olabilmesinin ardından ABD merkezli teknoloji devi Apple, henüz konuyla ilgili bir cevap vermedi.
 
ABD ve İngiltere dahil 10 ülkede satışa sunulan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, ilk 3 günde 10 milyon adet satarak bir rekora imza atmıştı.
 
Haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.