Apple'dan 'akıllı kalem' hamlesi

Apple'dan 'akıllı kalem' hamlesi

Apple'ın 9 Eylül'de düzenleyeceğini duyurduğu toplantıya günler kala toplantıda tanıtılacak ürünler hakkında yeni iddialar gelmeye devam ediyor.

Yeni iPhone modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'u tanıtmasına kesin güzüyle bakılan Apple'ın aynı toplantıda iPad Pro ve iPad Mini 4 de tanıtacağı iddia ediliyor. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre,  iPad Pro, MacBook boyutunda bir tablet olacak ve büyük ekranlı tablet talebini  karşılamak adına tanıtımdan yaklaşık 1 ay sonra raflardaki yerini alacak.

Ekran boyutu ile ön plana çıkacak olan iPad Pro'nun, Force Touch özelliğine sahip olması ve akıllı bir kaleme sahip olması bekleniyor. 9 Eylül'de sahneye çıkması beklenen bir diğer ürün iPad Mini 4'ün bir önceki modelden daha ince ve daha güçlü olması ve iPad Pro gibi Force Touch özelliğine sahip olması  bekleniyor. Lansmanın merakla beklenen yıldızları ise her zamanki gibi yeni iPhone modelleri.  iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adını alması beklenen cihazların bir önceki modelde olduğu gibi 4.7 ve 5.5 inç büyüklüğünde olması bekleniyor.  Son 4 yıldır benzer bir takvim izleyen Apple'ın 9 Eylül'de tanıtılacak olan iPhone 6S ve iPhone 6S PLus 18 Eylül'de satışa sunması bekleniyor. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan bir başka iddiaya göre, yeni iPhone modellerinin yurtdışı fiyatları şöyle olacak:
iPhone 6s (Uzay Grisi), iPhone 6S (Gümüş) ve iPhone 6S (Altın)'ın 16 GB'lık versiyonu 699 Euro'dan, 64 GB'lık versiyonu 799 Euro'dan,128 GB'lık versiyonu ise 899 Euro'dan satılacak.
iPhone 6S Plus (Uzay Grisi), iPhone 6s Plus (Gümüş) ve iPhone 6S Plus (Altın)'ın ise 16 GB'lık versiyonu 799 Euro'dan, 64 GB'lık versiyonu 899 Euro'dan, 128 GB'lık versiyonu da 999 Euro'dan satılacak.

Türkiye 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.