Apple Watch 2’nin Ekranında Yenilik Beklemeyin!

Apple Watch 2’nin Ekranında Yenilik Beklemeyin!

Apple'ın şu sıralar farklı ülkelerde satışa sunmakla meşgul olduğu akıllı saati, ikinci halkası ile gündemde... Güney Kore'den gelen son haberler, Apple'ın yeni versiyon Watch'ta herhangi bir ekran değişikliğine gitmeyeceğini söylüyor....

Apple'ın şu sıralar farklı ülkelerde satışa sunmakla meşgul olduğu akıllı saati, ikinci halkası ile gündemde... Güney Kore'den gelen son haberler, Apple'ın yeni versiyon Watch'ta herhangi bir ekran değişikliğine gitmeyeceğini söylüyor. Öncekinde olduğu gibi yine köşeli bir ekranı benimseyecek olan firma, bir bakıma yuvarlak ekran bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak. Şu an rafları süsleyen Apple Watch, iki farklı ekran tipi ile gelmekte. Bunlardan ilki 33,5 mm 272 x 340 çözünürlüğünde, diğeri ise 39 mm 312 x 390 çözünürlüğünde. Apple Watch 2'de bu boyutlardan hangisinin benimseneceği ya da her ikisinin de mi kullanılacağı bilinmiyor. Sadece köklü değişiklikler yaşanmayacağı söylendi. Bu bilgi dışında yine dedikodulara göre Apple, P-OLED tedariği için LG ile çalışmayı bırakacak.


Ekran teknolojisi adına Samsung'a yöneleceği belirtilen firmanın tasarım konusunda ise şu anki çizgisinden çıkmayacağı belirtildi. Daha önce çıkan söylentiler, aslında Apple ile Samsung'un akıllı saat konusunda ortaklaşa çalışacağına işaret ediyordu. Yani firmanın LG'yi bırakıp Samsung'a yönelmesi kuvvetli ihtimaller dahilinde. Asıl beklenen pil değişikliği ise henüz gündeme gelmedi. Birçok kullanıcının şikayet ettiği noktalardan olan şarj meselesi, umuyoruz yeni Watch'te büyük oranda çözülmüş olur. Zira kısa sürede biten pil, kullanıcıların canını epey sıkmakta.

 

milliyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.