Apple Music ve iOS 8.4'ün çıkış tarihi

Apple Music ve iOS 8.4'ün çıkış tarihi

Apple'ın 30 Haziran'da kulllanıma sunulacağını duyurduğu Apple Music ve Apple Music'i kullanımını sağlayacak olan iOS 8.4'ün çıkış saati ve diğer detayları haberimizde.

Apple'ın 8 Haziran'da düzenlenen WWDC açılış etkinliğinde duyurduğu yeni müzik servisi Apple Music için geri sayım tüm hızıyla sürerken hem servis hakkındaki detaylar hem de servisin hayata geçiş tarihi konusunda yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Apple'ın bir süredir testlerini sürdürdüğü ve ilk olarak yenilenen Müzik uygulaması ile karşımıza çıkan iOS 8.4 ile birlikte hayata geçecek olan Apple Music, tanıtım etkinliğinde duyurulduğu gibi yarın karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz aylarda BBC Radio 1'dan transfer edilen Zane Lowe'ın hazırladığı program ile yayın hayatına başlayacak olan Beats 1 radyosu ve daha birçok özellik ile karşımıza çıkacak olan Apple Music beklediğimizden de erken hayata geçecek.

Sizlerin de bildiği gibi Apple, genel olarak yayınladığı yazılım güncellemelerini Türkiye saati ile 20:00'da yayınlıyor. Hatta test aşamasında olan güncellemeler için bile beta sürümleri dahi 20:00'da yayınlanıyor. Ancak iOS 8.4 ve Apple Music yarın çok daha erken karşımıza çıkacak. 

Eski Beats Music CEO'su ve şu anda Apple Music'in kıdemli yöneticisi olan Ian Rogers,  kendi blogunda paylaştığı yazıda iOS 8.4'ün 30 Haziran günü 8:00 am PST'de Apple Music'in ise 9:00 PST'de hayata geçeceğini duyurdu. Hatta konuyla ilgili olarak bir de Facebook etkinliği paylaşan Rogers, her ne kadar daha sonra blogunda yer alan gönderiden saat geçen kısmı kaldırmış olsa da Twitter'dan benzer bir yanıtı vermiş olması belirtilen saatin çok büyük olasılıkla doğru olduğunu düşündürtüyor.

iOS 8.4 Ne Zaman Yayınlanacak?

Eğer Ian Rogers'ın verdiği saat bilgisi kesin ise iOS 8.4 yarın Türkiye saati ile saat 18:00'da yayınlanacak. iOS 8.4'ün yayınlanmasının hemen bir saat ardından ise Zane Lowe'ın programı Türkiye saati ile 19:00'da yayınlanacak.

iOS 8.4'ü iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınıza yüklemek için saat 18:00'dan sonra Ayarlar -> Genel -> Yazılım Güncelleme menüsünü takip edebilir ya da bilgisayarınıza bağlayıp iTunes aracılığı ile güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Taylor Swift de Apple Music'de

Apple Music'in hayata geçiş sürecinde bağımsız sanatçıların yanı sıra Taylor Swift ile de küçük bir sorun yaşayan Apple, sanatçının açıklamaları ile bir şok yaşamıştı. Ancak yaşanan olayın hemen ardından önce Apple daha sonra da Taylor Swift'in geri adım atması ile olay tatlıya bağlanmış gibi görünüyor. Dilerseniz konuyla ilgili haberimize de buradan ulaşabilirsiniz.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.